Kleine wereldreiziger

Kieran Berden, zoon van Natalie Grinham en Tommy Berden, in het vliegtuigOver 2 dagen stap ik weer in het vliegtuig. Dit keer gaat de reis naar Montreal (Canada), Grand Cayman (Kaaimaneilanden) en Dallas (Verenigde Staten). Drie weken op pad voor drie toernooien, met als doel snel weer in de top-10 terug te keren.

De laatste dagen voor een lange trip waren altijd al hectisch, maar sinds de geboorte van Kieran kom ik helemaal tijd te kort zo vlak voor een toernooi. Een normale dag bestaat tegenwoordig uit wakker worden, de kleine aankleden, eten geven, met hem spelen, trainen, Kieran weer eten geven, naar bed brengen voor middagslaapje, douchen, de kleine naar de crèche brengen, het huishouden doen, opnieuw trainen, Kieran ophalen, avondeten, opnieuw even spelen met de kleine man en hem vervolgens naar bed doen, de boel opruimen en dan zelf slapen.

Naast de dagelijkse bezigheden komen daar nu alle voorbereidingen voor een lange reis bij, zoals drie tassen inpakken met sportkleding, gewone kleding, schoenen, rackets, babykleding, babyvoedsel, bidons, AA sportdrank, babyflesjes, speelgoed en veel meer. Ook moeten al mijn HEAD rackets opnieuw bespannen worden, alle vlucht- en hotelgegevens uitgeprint worden, toernooiorganisatoren geïnformeerd worden over mijn aankomsttijd, etc. Genoeg te doen dus. Gelukkig helpt mijn man ondanks een 100-urige werkweek ook mee en sta ik er niet helemaal alleen voor!

De komende drie weken is dat niet het geval en moet Kieran het zonder zijn vader doen. De kleine man gaat met mij mee naar Noord-Amerika en het wordt zeker niet zijn eerste trip. Hij is inmiddels in Duitsland, Ierland, Egypte, Amerika (2x), België en Frankrijk geweest en heeft dus al flink wat 'frequent flyer miles' verzameld. Deze keer kan hij weer 2 nieuwe landen van zijn lijstje afstrepen. Er zullen niet veel kids zijn van 10 maanden die net zoveel gevlogen hebben als hij!

Natalie

Terug naar blog pagina

Profielfoto van Natalie

Over Natalie Grinham

Het leven van topsquashster Natalie Grinham is behoorlijk veranderd met de komst van zoon Kieran. Dit weerhoudt haar er niet van om alles op alles te zetten dit jaar wereldkampioene te worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?