Kou in Montreal

Vannacht had ik het koooouuud hier. Ik heb met mijn trainingsbroek én vest aan geslapen. Echt ernstig! Maar nu staat de verwarming hoger en we hebben een extra dikke deken gevonden dus vannacht komt het goed.
Vanochtend ff getraind met "coach" Vanessa :) Die banen hier zijn heel anders, heel raar. Die voetballers die zeurden over dat de bal met het WK te glad of te weet-ik-veel-wat was.. die zouden eens moeten weten hoe anders onze situaties elke dag zijn met rare stuiten, warme/koude banen, gladde muren waardoor de bal doorschiet en je voor geen meter in kan schatten, gladde/stroeve vloeren etc etc etc. Maar goed, na 5 minuutjes waren we wel gewend en was het prima.
Net geluncht bij een tentje dat alleen maar vegetarisch, vegan (gebruiken dus niet eens melk of kaas) en rauwe producten had, heel bizar. Super gezond en ook echt lekker. Nu liggen/zitten we ff uit te buiken thuis :)
We gaan zo met de metro naar bikram yoga (yoga in 40 graden). Ook wel weer grappig verhaal. Toen ik vrijdag op die KLM vlucht aan het wachten was kwam ik met stewardes in gesprek en ze zei "ik ga ervan uit dat ik morgen ochtend gewoon in mijn bikram yoga les sta in Montreal". Zij kende een Nederlandse vrouw die hier les gaf dus ik meteen vragen waar en hoe het heette etc en het enige wat ik wist wat dat ik vlakbij "Atwater" verbleef wat schijnbaar 1 metro stop van die yoga vandaan was. Dus we hebben het net ff gegoogle'ed en op het lesrooster gekeken en we gokken dat die NL vrouw Maureen heet haha. Die geeft vandaag geen les maar we gaan gewoon en dan misschien donderdag ochtend naar Maureen! :)
Vanessa Atkinson in Montreal, foto door Orla Noom
Morgenochtend met Vanessa slaan en om 17:00 speel ik 1e kwalificatie ronde.
Oh ja, op de foto staat Vanessa voor ons huis en rechts in die bocht (tussen die zwarte en witte auto), daar is de ingang van de club!

Orla

Terug naar blog pagina

Profielfoto van Orla

Over Orla Noom

De Hoofddorpse Orla Noom staat in de top 40 van de wereldranglijst. Om haar ranking te verbeteren speelt ze veel toernooien in het buitenland en bezoekt ze vaak andere interantionale speelsters om mee te trainen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?