Van 1 naar 3 down.

Topsquashster Orla Noom voor Right to Play

Gister 1 wedstrijd down, net 1 wedstrijd down en ik down maakt 3. Not a happy chappy right now.

Wat zal ik zeggen? Ik baal natuurlijk als een ik-zal-geen-woorden-noemen-want-ik-wil-het-netjes-houden. Met vlagen geweldig squash, met vlagen ook dat ik echt tegen een muur aanliep (figuurlijk dan he). Vanessa was heel positief na de wedstrijd, daar koop ik natuurlijk op dit moment niks voor maar toch. Mijn 1e reactie is natuurlijk dat alles k*t is en dat je alles voor niks doet elke dag en dat je nu nog een paar dagen hier zit en zonder geld en zonder punten (not sure which is worse) naar huis gaat etc etc. Gelukkig heb ik de wedstrijd zelf opgenomen dus ik zal het morgen veeeeeeele malen terug gaan kijken en meestal ben ik dan altijd wel weer positief erna. Maar uiteindelijk is dit ook "maar" 1 toernooi van velen en zolang ik ervan leer en het de volgende keer NIET zo doe.. dan is het ergens goed voor geweest.

Annnnyyyyyywayz.. Doei!

Orla

Terug naar blog pagina

Profielfoto van Orla

Over Orla Noom

De Hoofddorpse Orla Noom staat in de top 40 van de wereldranglijst. Om haar ranking te verbeteren speelt ze veel toernooien in het buitenland en bezoekt ze vaak andere interantionale speelsters om mee te trainen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?