The day after

Het is zondagochtend vijf uur, de dag nadat ik gewonnen heb van Joelle King in de finale van de Atwater Cup in Montreal. Het is tijd om op te staan, want er wacht weer een lange reis. Over drie uur vertrekt het vliegtuig naar Toronto, waar we (mijn man, mijn zoon en ik) moeten overstappen om uiteindelijk vanmiddag rond een uur of twee aan te komen op de Kaaimaneilanden. Daar moet ik vanavond om half acht spelen tegen Delia Arnold uit Maleisië.

Met twee vluchten in de benen, goed voor een totale trip van ruim acht uur, moet ik gelijk weer aan de bak. Niks geen dagje rust, zoals te doen gebruikelijk na een (succesvol) toernooi. Maar ik klaag niet hoor, want het is een logisch gevolg van mijn goede resultaten in Canada. Daar heb ik graag een 'logistiek probleem' voor over. Een vreemd gevoel is het echter wel. Gisteren won ik voor het eerst in anderhalf jaar een toernooi op de WISPA Tour, vandaag begin ik weer van vooraf aan. Geen tijd dus om lang stil te staan bij mijn toernooizege in Montreal. De realiteit is dat ik vandaag moet winnen om kans te houden om via de kwalificaties een plek te bemachtigen in het hoofdtoernooi van de Cayman Islands Open, een van de grootste damestoernooien dit jaar.

Gelukkig heeft Tommy op het laatste moment besloten toch nog naar Canada en de Kaaimaneilanden te komen, zodat ik gisteren samen met hem en Kieran mijn eerste titel sinds de geboorte van de kleine man heb kunnen vieren. Zo normaal is het natuurlijk niet dat je 10 maanden na de bevalling weer op dit niveau speelt. Des te blijer was ik dan ook met mijn spel, hopelijk kan ik dat de komende dagen op de Kaaimaneilanden voortzetten. Maar dan moeten we er natuurlijk wel eerst komen, dus het is 'time to check out'.

Goodbye Canada, hello Cayman!

Terug naar blog pagina

Topsquashster Natalie Grinham met zoon Kieran en man Tommy Berden

Profielfoto van Natalie

Over Natalie Grinham

Het leven van topsquashster Natalie Grinham is behoorlijk veranderd met de komst van zoon Kieran. Dit weerhoudt haar er niet van om alles op alles te zetten dit jaar wereldkampioene te worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?