Liz Irving

Bezieling

Deze keer geen quasi filosofisch gebrabbel over de apres squash op woensdagavond maar pure promotie voor Squash City. Te beginnen bij Liz Irving eerder ‘gehighlight’ in SquashLife Magazine.

Op de foto veegt zij de vloer. Dat doet ze tijdens een toernooi bij Squash City vlak voordat de finale wordt gespeeld door de wereldtoppers Nicol en Natalie (achternamen onnodig voor squashliefhebbers). Liz organiseerde het toernooi ter voorbereiding op de World Games. Daarnaast promootte ze vooraf de wedstrijd, prepareerde ze de stoelen voor het publiek, heette ze de gasten persoonlijk welkom en veegde ze ook nog even de vloer aan.

Een foto als deze wordt normaal gesproken niet geplaatst, het ziet er immer niet echt promotioneel uit. Ik hoop dat jij, lezer, dankzij de context deze strak gekadreerde actiefoto toch ook als promotie ervaart voor de ex-wereldtopper (#2 als hoogste ranking). Onafhankelijk van je (ex) sbn- of wereldranking vind ik iemand die zich met zoveel bezieling inzet een wereldtopper. Volgens mij zijn er meerdere zoals Liz in de squashwereld.

Enkele weken geleden meldde ik me voor een squashabonnement bij de Amsterdamse squashclub. Naast een squashtas, die had ik niet en mijn daarvoor in de plaats gebruikte AH tas is wekelijks becommentarieerd door mijn teamgenoten in Hoofddorp, ontving ik voor mijn aanmelding een tegoed bon voor 3 kopjes cappuccino, 1 flesje sportdrank en nog een aanbieding die ik ben vergeten.

Ik ben benieuwd hoe mijn squashmaatjes bij ‘MeerSquash reageren op mijn knalrode squashtas van Squash City.

Xander Mouthaan
www.planetxam.nl

Profielfoto van xander

Over xander XAM mouthaan

Xander stapte onlangs voor het eerst op de squashbaan. Geïnspireerd door de vele (top)squashers die hij fotografeerde gaat hij er helemaal voor, je leest hier hoe dat bevalt.

Reacties

  • xander XAM mouthaan
    xander XAM mouthaan

    P.S. De derde aanbieding betrof een dagkaart proberen van een van de andere sporten of als kado weg te geven.

    P.P.S. Ik ontving vandaag een Squashcity verjaardagskaart met gratis drankje te besteden bij de eerst volgende keer.

    24 september 2013 om 17:18

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?