TMG roept wangedrag een halt toe

TMG roept wangedrag een halt toe

De afgelopen toernooien waren voor veel spelers succesvol en waren de toernooien naast de vele deelnemers ook in onze ogen erg gezellig. Helaas hebben wij ook wat mindere berichten ontvangen met betrekking tot de sportiviteit van spelers en houding van de ouders.

Naar aanleiding van de recente toernooien sturen wij deze mail omdat wij steeds vaker negatieve berichten ontvangen. Wij zien steeds vaker dat spelers met hun rackets gooien, schoppen en slaan tegen de glaswand, verkeerd taal gebruik gebruiken, en onsportief gedrag tegen de tegenstander en de scheidsrechter. Daarnaast zien wij vaak dat ouders zich willen bemoeien met de beslissingen van de ( vaak jonge ) scheidsrechters. Mochten trainers en ouders tijdens een wedstrijd het gevoel hebben dat hun spelers  consequent benadeeld worden dan vragen wij hun zich te melden bij de wedstrijdleiding zodat wij indien nodig in kunnen grijpen. Ook de oudere spelers moeten niet vergeten dat zij een voorbeeldfunctie hebben naar de jongere spelers toe. Helaas zien wij te vaak dat ook oudere spelers zich niet aan die voorbeeldfunctie houden.

Wij als organisatie willen dit tot een halt roepen omdat zowel op als naast de squashbaan goed gedrag een vereiste is. Het doel van de TMG toernooien is en blijft het spelen van goede wedstrijden waarbij gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Belangrijk is dat het voor een ieder, spelers en ouders leuk blijft. Daarnaast zijn wij, spelers en ouders te gast in een centrum waar we ons netjes dienen te gedragen op hun banen.

Ook zien we erg goed gedrag. We willen deze spelers en ouders onze complimenten geven en ervoor zorgen dat dit in de toekomst zo blijft. Wij hopen dat deze mail genoeg is voor de toekomst. Echter zal wangedrag voortaan besproken worden met de hoofdscheidsrechter van dienst wat mogelijk kan leiden tot consequenties.

Tot het volgende TMG toernooi.

Tom Lucas & Marc ter Sluis

 

Profielfoto van Tom

Over Tom Lucas

Tom heeft nog geen bio ingevuld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?