Ook dit jaar weer kans op de titel

Ook dit jaar weer kans op de titel

Nadat we vorig jaar met 'MeerSquash op 1 game de titel zijn misgelopen doen we ook dit jaar weer volop mee in de titelstrijd. Helaas verloren we vorige week onze eerste partij, maar we bleven gelukkig op plek 1 staan. Ook ik verloor mijn eerste Eredivisie wedstrijd van dit seizoen (tegen Peter Creed).

Hiervoor had ik goede partijen gespeeld tegen onder andere Rene Mijs en Rick Penders. Vooral de overwinning tegen Rick was lekker, aangezien ik aan het begin van het jaar nog van hem verloor in Rotterdam. Een mooie 3-1 overwinning en vooral lekker, omdat ik ook niet geselecteerd was door de bond voor het EK in Italië. Dus deze overwinning was dubbel fijn.

De Rotterdam Open in augustus was ook het laatste PSA toernooi dat ik gespeeld heb. Of ik volgend jaar nog op de Tour ga spelen weet ik nog niet. Ik blijf in ieder geval vol squashen en trainen voor mijn clubteams. Als ik toch weer ga spelen ga ik er natuurlijk vol voor, dan is het gelanterfanter over! Mocht het toch niet lukken blijf ik lekker squashen, want ik vind het veel te leuk om er mee te stoppen. Ik zal in februari ook gewoon het NK spelen in het Frans Otten Stadion. De tegenstand is zwaar, maar ik ga alles geven voor een finaleplaats.

Bart Ravelli

Profielfoto van Bart

Over Bart Ravelli

Bart heeft nog geen bio ingevuld.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?