Stichting Squash Talent Support 

De stichting squash talent support is op gericht door Dennis & Daniek Krukkert! Dennis is 16 en Daniek is 14 jaar. Om op hoog niveau te squashen moet je genoeg geld hebben om dit te bekostigen. Voor ons is dit lastig en daarom hebben wij een stichting opgericht om geld in te zamelen, zodat wij internationaal kunnen spelen en zo ons zelf kunnen ontwikkelen.

 Zo hebben wij al meerder toernooien gespeeld op nationaal en internationaal gebied. Daniek is al een keertje Nederlands Kampioen geworden en mochten wij dit jaar beide naar het EK Teams >15 en > 17 in Portugal. Daniek speelde mee bij het team >15 en ik speelde mee met het team >17. Daniek is met haar team uiteindelijk 8ste geworden en ik ben met mijn team 11de geworden. Voor onze eerste EK een mooie prestatie. Ook vonden wij het beide leuk om mee te maken en gaan wij natuurlijk proberen om vaker mee te mogen.

Voor dit seizoen zit er nog niet op. Al hebben wij tot nu toe een goed en mooi jaar gedraaid willen we nog één keer vlammen op de Pioneer Junior Open 2015 over twee weken en het weekend erna de Dutch Junior Open 2015. Momenteel zitten wij in de voorbereiding voor beide toernooien en zijn we hard aan het trainen! De Dutch Junior Open vindt plaats in Amsterdam, dus als je wil komen kijken, kom gerust langs.

Met de stichting gaat het tot nu toe best goed. Met het zoeken van sponsoren gaat het ook goed en hierdoor hebben wij ook al meerdere sponsors binnen kunnen halen. Natuurlijk kunnen er nog steeds meer sponsors bij, zodat wij nog meer toernooien kunnen spelen. Neem een kijkje op onze website en bekijk hier de sponsors die wij tot nu toe al hebben.

Zou u Daniek en mij ook willen steunen om ons naar de top te slepen? En ontvang een squashclinic van ons! Neem dan contact op met één van de twee en dan zullen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Profielfoto van SquashLife

Over SquashLife

Lees hier de posts van onze gastbloggers, misschien inspireren ze je tot het schrijven van je eigen blog…

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?