Terugblikken en vooruit kijken

Flits weer een seizoen voorbij. Heerlijk dat het allemaal zo snel gaat. Ik heb nooit ook maar een dag dat ik denk pfff wat zal ik nou eens gaan doen. Normaal ben ik niet echt van het terugblikken. Ik kijk liever vooruit naar wat er komt. Voor deze keer maak ik een uitzondering omdat ik iets meer dan jaar geleden weer begon op de tour. Afgelopen seizoen was erg speciaal. Een aantal mensen die dichtbij mij staan hadden de moeite genomen mij te helpen met het zoeken naar sponsoren. Zonder hun hulp was dit nooit gelukt en daar ben ik ze elke trip zo dankbaar voor. Het seizoen was stampvol met psa toernooien (17) en competities (7 verschillende landen). Continu bezig met reizen, inpakken, wassen, trainen, herstellen onderhouden en heel veel slapen. Ik heb welpjes in mijn handen gehad in Zuid Afrika, kangoeroes voorbij zien huppen in Australië, sloppenwijken gezien in Brazilië. Qua verblijf heb ik ook beide uiterste gezien. In de meest slechte hotels gezeten, waar je een kakkerlak familie en grote spinnen als extra kamergenoten had of gastgezinnen waar je een compleet eigen woning kreeg. Elke squashbaan, tegenstander, tijdzones en soms hoogte verschil, was weer anders. Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden tijdens het spelen. Iets waar je steeds beter mee om leert gaan. Er waren ook mindere momenten zoals bijvoorbeeld de verloren NK finale. Het is altijd rot om op zo'n mooi toernooi de finale te verliezen, maar het was een goed leermoment, waarna ik alleen maar betere resultaten behaalde! Ik heb zo van dit seizoen genoten en blijf leren en ontwikkelen. Na een aantal moeilijke keuzes ga ik met een fijn gevoel mijn zomertraining tegemoed. Squashen, heerlijk achterover relaxen, uiteten, skateboarden, krachtraining, allemaal dingen waar ik optimaal van geniet. Ohja en een drankje kan nu ook op zijn tijd :-).

Mensen geniet van je zomer en het moment want voor je het weet is het voorbij.

Groetjes Pië

Profielfoto van Piëdro

Over Piëdro Schweertman

Piëdro Schweertman zijn grootste doel is ooit Nederlands Kampioen te worden, zijn internationale carrière laat hij wegens gebrek aan financiële steun voor wat het is. Hij richt zich nu volledig op de wedstrijden en toernooien in Nederland maar blijft wel uitkomen voor het Nederlands team.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?