Road to Paris Road to Paris

Het is u vast niet ontgaan. Het Nederlands damesteam heeft geld nodig. De dames willen graag deelnemen aan het WK squash in Parijs welke 28 november begint. Gezien de prestaties uit het verleden, een bronzen plak op het EK voor landenteams in mei 2016, verdienen ze een deelnameplaats op het WK.

Echter, heeft Squash Bond Nederland niet de financiële middelen om het damesteam hier heen te sturen. Milou van der Heijden, de Nederlands Kampioene 2014 & 2015 reageert hierop: “Op de eerste plaats vonden wij het erg jammer dat SBN niet de financiële middelen heeft om ons uit te zenden naar het WK in Frankrijk. Zeker omdat we een mooie bronzen medaille hebben gehaald op het afgelopen EK in Polen. Na overleg binnen het team, hebben we besloten om er zelf iets aan te doen. Wij willen graag naar het WK, dus gaan we zelf ons best doen om het geld binnen te halen.”

En, wat doe je tegenwoordig als je geld nodig hebt? Crowdfunden! Laurens Jan Anjema gaf eerder al het juiste voorbeeld. Met een goed verhaal en het nodige enthousiasme kan je makkelijk wat geld binnen harken. Dusdanig zelfs dat je je gaat afvragen waarom je nog werkt. Je netwerk goed gebruiken en proactief te werk gaan is vaak de sleutel naar succes.
Momenteel voeren de dames een crowdfunding campagne om in totaal € 10.350,- op te halen. De reis van Amsterdam naar Parijs en terug is in totaal 1035 kilometer en iedere kilometer is € 10,- waard.
Het geld wordt gebruikt om de reis- en verblijfkosten te dekken, inschrijfgeld te betalen, goed te kunnen voorbereiden op het evenement en de give-backs van de actie te bekostigen. Het is de dames gegund want bij het schrijven van dit stuk staat de teller al op 625 km.

Nu is de vraag wie de laatste Euro’s binnen brengt zodat het niet bij een enkele reis Parijs blijft. Bekijk de Facebookpagina Nederlands Dames Squash Team voor het laatste nieuws omtrent de actie.
Om te doneren of voor meer informatie kan je mailen naar teamnlsquash@gmail.com Er is een hele lijst met give-backs samengesteld om wat terug te kunnen geven voor het gedoneerde, maar als echt squashfanaat, liefhebber van de sport en die-hard fan van onze Nederlandse toppers geef je natuurlijk gul zonder daar iets voor terug te hoeven hebben.
Bovendien, is de prestatie van de dames straks in Parijs vele malen mooier als jij daar een steentje in de vorm van wat Euro’s aan bijgedragen hebt!

Profielfoto van Claudia

Over Claudia Sieben

Squash is Claudia Sieben met de paplepel ingegoten door haar ouders. Opgegroeid in een squashcentrum begon ze op jonge leeftijd aan de sport. Met 5 NK titels op zak, praat en schrijft ze met passie over haar sport.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?