NK Masters; ouderwets gezellig squashfeestNK Masters: ouderwets gezellig squashfeest

Afgelopen september zou de NK Masters plaatsvinden tijdens een weekend vol met verschillende toernooien in het Frans Otten Stadion. Helaas waren er toen niet genoeg inschrijvingen om de NK Masters door te laten gaan.

Eind oktober kwam er een oplossing: de organisatie van de NK Masters werd uitbesteed aan ‘MeerSquash, en sindsdien zijn Erik en ik volle bak bezig om zo veel mogelijk squashers – van alle niveaus, uit alle hoeken van het land - te benaderen om ook gezellig mee te doen. We hebben een groot netwerk in heel Nederland, en spreken zo veel mogelijk mensen persoonlijk aan. Dan kunnen we ook uitleggen dat de NK Masters dit jaar op twee middagen gespeeld wordt; zo heb je nog wat aan je weekend en beperken we de spierpijn hopelijk! 

Als actieve “squash masters” doen Erik en ik mee met internationale Masters toernooien. Sinds enkele jaren is er een heus internationaal ‘Masters circuit’: elke maand is er wel ergens in Europa een open Masters toernooi, waar iedere enthousiaste squasher van 35 jaar en ouder zich voor in kan schrijven. Er wordt gespeeld in leeftijdscategorieën van 5 jaar, dus 35+, 40+ etc. tot zelfs 80+ in sommige toernooien! Het is altijd erg gezellig, en we hebben inmiddels veel squashvrienden gemaakt, in binnen- en buitenland. De mooie combi van fanatieke sportiviteit en gezelligheid willen we dan ook graag bij de NK Masters creëren.

Aandacht voor het sociale aspect
Op de Masters toernooien in het buitenland is de ‘derde helft’ minstens zo belangrijk als de prestaties op de baan. Een paar biertjes of wijntjes na afloop en met een groep spelers uit eten gaan, hoort er echt bij. Dat sfeertje willen we ook graag bij de NK Masters terugzien. Natuurlijk, het is een toernooi in eigen land, dus de meeste mensen zullen thuis eten en slapen. Maar de zaterdag- en zondagmiddag afsluiten met een borrel en een snack tijdens het happy hour is ook leuk. En voor degenen die van verder weg komen en/of er een gezellig weekend in Amsterdam van willen maken, hebben wij een speciale deal met hotel De Beurs kunnen maken, € 60 per kamer per nacht (exclusief ontbijt).

Doe ook mee aan de NK Masters!
Heb je zin gekregen om in dit squashfeest in eigen land? Schrijf je dan in via deze link en volg onze Facebook pagina “Dutch Squash Masters” waarop we nieuws en informatie zetten over het NK Masters, en t.z.t. natuurlijk de verschillende buitenlandse toernooien.

Sportieve groeten, ook namens Erik Kooijman,

Titia Posdijk-Wilmink

Profielfoto van SquashLife

Over SquashLife

Lees hier de posts van onze gastbloggers, misschien inspireren ze je tot het schrijven van je eigen blog…

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?