Profielfoto van Sebastiaan

Sebastiaan Weenink

Sebastiaan Weenink is er klaar voor de squashwereld te veroveren. Hij traint veel met Laurens Jan Anjema en wil zo snel mogelijk de top-100 van de internationale ranglijst binnenstormen.

Laatste posts

Profielfoto van Claudia

Claudia Sieben

Squash is Claudia Sieben met de paplepel ingegoten door haar ouders. Opgegroeid in een squashcentrum begon ze op jonge leeftijd aan de sport. Met 5 NK titels op zak, praat en schrijft ze met passie over haar sport.

Laatste posts

Profielfoto van Laurens Jan

Laurens Jan Anjema

Laurens Jan Anjema is het grooste gedeelte van het jaar onderweg om zijn grote droom na te jagen; wereldkampioen squash worden. Hiervoor maakt hij duizenden vlieguren, komt hij in alle uithoeken van de wereld en ontmoet hij veel bijzondere mensen.

Laatste posts

Profielfoto van Piëdro

Piëdro Schweertman

Piëdro Schweertman zijn grootste doel is ooit Nederlands Kampioen te worden, zijn internationale carrière laat hij wegens gebrek aan financiële steun voor wat het is. Hij richt zich nu volledig op de wedstrijden en toernooien in Nederland maar blijft wel uitkomen voor het Nederlands team.

Laatste posts

Profielfoto van SquashLife

SquashLife

Lees hier de posts van onze gastbloggers, misschien inspireren ze je tot het schrijven van je eigen blog…

Laatste posts

Profielfoto van Ilse

Ilse van Schubert

Braihim squasht nu 8 jaar en heeft zijn vriendin Ilse ook met het virus besmet. Twee of drie keer per week staan ze nu in Assen op de squashbaan. Dit jaar staat hun squashtraining in een heel ander daglicht, omdat ze mee gaan doen aan de WPFG in New York. Een heel speciaal sportevenement dat je als sportieve diender niet mag missen.

Laatste posts

Profielfoto van Jos

Jos Aarts

Jos Aarts speelt een actieve rol binnen de squashwereld. Zo reist hij niet alleen de hele wereld af om zijn kunsten als topscheidsrechter te vertonen, maar is hij ook eigenaar van een squashcentrum in Tilburg, (squash)fotograaf en bovenal ‘allesweter’.

Laatste posts

Profielfoto van Chris

Chris E.

Chris Ehrenburg (1959) bekijkt graag situaties en geeft dan zijn mening. Meestal in geschreven vorm, want dan is er weinig weerwoord. Chris is fan van en geïnspireerd door Maarten van Rossum, hij houdt van mensen met zelfspot. Hij is bezeten van squash, gepassioneerd promotor van de sport en van mening dat squash al lang Olympisch zou moeten zijn.

Laatste posts

Profielfoto van Tommy

Tommy Berden

Tommy Berden is een voormalig topsquasher. Berden werd in 2001, 2003, 2004 en 2005 Nederlands kampioen en bereikte de 22e plaats op de wereldranglijst. Na drie keer aan zijn slaghand geopereerd te zijn, om (af)gescheurde pezen te 'repareren', besloot de destijds 27-jarige Almeerder in 2007 zijn profloopbaan op te geven. Sindsdien houdt Berden zich ...

Laatste posts

Profielfoto van Frank

Frank Hartkoren

Frank Hartkoren besloot na afronding van zijn studie aan de VU het professionele squashcircuit in te duiken. Met als insteek veel van de wereld te zien, nieuwe culturen te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen, plezier te hebben en niet geheel onbelangrijk beter te worden in squash.

Laatste posts

Profielfoto van Dylan

Dylan Bennett

Dylan heeft nog geen bio ingevuld.

Laatste posts

Profielfoto van Marc

Marc ter Sluis

Marc heeft nog geen bio ingevuld.

Laatste posts

Profielfoto van Tom

Tom Lucas

Tom heeft nog geen bio ingevuld.

Laatste posts

Profielfoto van Milou

Milou van der Heijden

Milou van der Heijden heeft lang niet kunnen squashen dankzij een blessure. Het herstel duurde lang maar haar eerste wedstrijd staat weer op de planning.

Laatste posts

Profielfoto van xander

xander XAM mouthaan

Xander stapte onlangs voor het eerst op de squashbaan. Geïnspireerd door de vele (top)squashers die hij fotografeerde gaat hij er helemaal voor, je leest hier hoe dat bevalt.

Laatste posts

Profielfoto van Orla

Orla Noom

De Hoofddorpse Orla Noom staat in de top 40 van de wereldranglijst. Om haar ranking te verbeteren speelt ze veel toernooien in het buitenland en bezoekt ze vaak andere interantionale speelsters om mee te trainen.

Laatste posts

Profielfoto van Margriet

Margriet H.

Margriet Huisman begon op haar tiende met squash en maakte al snel uit van de Nederlandse selectie. Ze speelde diverse kampioenschappen maar de profsquashster moest in 2007 stoppen vanwege een blessure. Omdat het toch weer begon te kriebelen waagde ze in 2010 nog een poging en werd dat jaar meteen Europees kampioen met het Nederlands team. Nadat ze...

Laatste posts

Profielfoto van Babette

Babette Hoogendoorn

Babette heeft nog geen bio ingevuld.

Laatste posts

Profielfoto van René

René Mijs

René Mijs combineert squash met een studie docent Lichamelijke Opvoeding en 'vader zijn' van dochter Evi. Hij wil nog vijf jaar deel uit blijven maken van het Nederlands team, maar ziet squash niet alleen als topsport; het is ook zijn uitlaatklep.

Laatste posts

Profielfoto van Natalie

Natalie Grinham

Het leven van topsquashster Natalie Grinham is behoorlijk veranderd met de komst van zoon Kieran. Dit weerhoudt haar er niet van om alles op alles te zetten dit jaar wereldkampioene te worden.

Laatste posts

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In deze editie: SquashLife Jaaroverzicht, Karim Abdel Gawad, Rowan Damming, 11 stellingen met Tatu, Tips & Tricks en diverse columns.