de Heren Eredivisie

De Heren Eredivisie

Met nog 3 speelrondes is de hereneredivisie in de Nederlandse squashcompetitie bijna op zijn eind. Er wordt nog gespeeld op 19 maart, 26 maart en 9 april en dan is de nieuwe kampioen bekend. SquashLife blikt alvast vooruit.

Op dit moment staat ‘MeerSquash uit Hoofddorp op plek 1 met 105 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. De Hoofddorpers wonnen 9 keer en verloren slechts 1 duel van NLcom ICT Solutions / Squash Maastricht. Grant Thornton / Victoria Squash Rotterdam volgt op 9 punten met een totaal van 96 punten. De andere teams zijn niet meer in de race om het landskampioenschap. Onderaan de ranglijst is het nog wel onduidelijk of Oliver Flevoparq Dronten dan wel regerend kampioen Harrow / Esrein ’25 laatste wordt.

Het mooie aan de titelstrijd is dat ‘MeerSquash en Victoria Rotterdam elkaar nog treffen op woensdag 26 maart. Op dat moment heeft Victoria zeer waarschijnlijk de koppositie overgenomen, aangezien de Rotterdammers een week eerder uit spelen tegen hekkensluiter Flevoparq en ‘MeerSquash dan vrij is. Helaas voor ‘MeerSquash is de Franse kopman Gregory Gaultier dit seizoen niet meer beschikbaar, waardoor de Engelsman Jaymie Haycocks, Bart Ravelli en Jan van de Herrewegen de klus moeten klaren. Gezien het feit dat Victoria naar verwachting Borja Golan, Piedro Schweertman en Renan Lavigne opstelt, zal dat een moeilijke opgave worden. Het sleutelduel lijkt op positie twee te liggen, waar Ravelli alles uit de kast zal moeten halen om tegen de in vorm zijnde Schweertman te stunten, aangezien Victoria anders door middel van een grote overwinning al kampioen kan worden.

Mocht Victoria niet met negen punten verschil winnen van ‘MeerSquash, dan hebben de Hoofddorpers op de laatste speeldag nog een kans tegen Penta-C HSRC De Diepput. Ook dit zal geen eenvoudige opgave zijn, gezien het feit dat de Hagenaars die dag in ieder geval negenvoudig Nederlands kampioen Laurens Jan Anjema meenemen, waardoor een zege op positie 1 niet in de lijn der verwachtingen ligt.

Om niet laatste te worden moet Flevoparq de nodige punten pakken tegen Victoria, HSRC De Diepput en Squash Maastricht. Dit lijkt lastig te worden voor Lucas Buit, Marc ter Sluis en Tom Lucas. Concurrent Esrein speelt ook nog tegen HSRC De Diepput en Squash Maastricht, en krijgt daarnaast Labee Group / SportCity Dordrecht nog op bezoek.

Onze voorspelling is dat Victoria Rotterdam al 26 maart de titel pakt. Flevoparq redt het niet en wordt laatste. Op de andere plekken blijft elk team staan waar die nu staat. Voor de uitslagen en het programma kunt u kijken op toernooi.nl.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!