El Gouna International Squash Open

El Gouna International Squash Open

10 april begint de El Gouna International Squash Open. 8 dagen lang zullen alle mannelijke toppers in Egypte te bewonderen zijn. Er is natuurlijk ook enige nederlandse inbreng in de vorm van Laurens Jan Anjema.

De Hagenaar zal in El Gouna proberen om in de kwartfinale te komen. In de eerste ronde treft Anjema een qualifier. Mocht hij bij de laatste 16 komen treft hij Karim Darwish die de afgelopen tijd wat tikken heeft opgelopen. Daarna wacht vermoedelijk de egyptische baltovenaar Ramy Ashour.

Ashour is na zijn titel twee jaar geleden één van de grote favorieten voor de titel. Ook de als eerste geplaatste Gregory Gaultier en de jonge Mohammed El Shorbagy kunnen zomaar de winstp akken. Afgelopen maand stonden Ashour en El Shorbagy tegenover elkaar in de World Series Finals 2014, maar daarin wist de jonge El Shorbagy nog niet te winnen van zijn oudere landgenoot. Grote afwezige is Nick Matthew. De nummer één van de wereld zal, net als Willstrop, niet afreizen naar El Gouna.

De El Gouna International Squash Open is van 10 tot 18 april te volgen via www.squashsite.co.uk.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!