Leven na(ast) Squash: ChanTri Mac

In de rubriek ‘Leven na(ast) Squash’ krijgen (oud) squashers het woord die na(ast) squash iets fantastisch opgebouwd hebben of aan het opbouwen zijn. Het interview is bedoeld om de lezer te informeren over de huidige bezigheden van de (oud) squasher en om de (oud) squasher een podium te geven om zijn/haar huidige bezigheden onder de aandacht te brengen.
In deze editie geven we het woord aan ChanTri Mac.

ChanTri is 30 jaar, geboren in Roosendaal en woont nu in Etten-Leur. Hij is op zijn 19e in aanraking gekomen met squash in Oudenbosch bij TopShot,dankzij zijn schoonbroer Angelo.ChanTri is actief in de landelijke competitie van SBN en heeft menig toernooi gespeeld.
Momenteel runt hij samen met zijn 2 zussen het familiebedrijf Nguyen Oriental Foods, een import- en exportbedrijf van Aziatische levensmiddelen. We zochten contact met ChanTri om te vragen hoe het nu met hem gaat.

ChanTri, we kennen je van squash. Squash je nog steeds?  
“Ja, ik squash nog steeds. Ik train 2 tot 3 keer in de week. Per sessie sta ik een uur tot 2 uur op de baan. Op een doordeweekse avond wil het nog wel eens laat worden.
Het competitieseizoen is nu ook weer van start. Ik heb een aantal jaar voor TopShot Oudenbosch gespeeld maar dit wordt mijn 2e seizoen voor Sieben Squashpark. Het team is wel hetzelfde gebleven. Wij zijn als team overgegaan naar Sieben en het ziet er naar uit dat we voorlopig wel bij elkaar blijven. Het is een hecht team.
Als ik ooit een andere sport zou moeten doen dan wordt het een vechtsport. Ik weet niet welke vorm van vechtsport ik zou kiezen maar ik vind hoe ze bewegen, kort en krachtig of sierlijk en misleidend, erg mooi.”

Je hebt een aantal jaar fanatiek gesquasht, wat is jouw leukste herinnering? 
“Door veel te squashen met verschillende mensen heb ik veel geleerd over techniek, tactiek, slimme trucballetjes met schijnbewegingen, voetenwerk en lopen over de baan en een sterke mentaliteit. Maar, het meeste heb ik geleerd van Jan van der Linden. Mijn leukste herinnering was met Jan. Ik was toen 24 en ik zag hem warm slaan in z’n eentje. Ik vroeg toen aan hem of hij een balletje met mij wilde slaan. Ik dacht nog even ‘dit kan ik misschien wel winnen op conditie’. Nou, niet dus! Jan sloeg de ballen met mach 3 bijna door het stucwerk heen! Er kwamen kanonskogels en nickshots uit ‘die ouwe’ niet normaal. Jan speelde gecontroleerd en op een hoog tempo. Ik dacht ‘dit wil ik leren!’, ik vond zijn speelstijl echt vet! Jan nam me onder zijn hoede en ik probeerde zijn vaardigheden zo snel mogelijk op te pakken. We spelen inmiddels 6 jaar samen en zijn teamgenoten in de competitie. Ik ben Jan erg dankbaar voor wat hij tot nu toe voor mij heeft gedaan op squashgebied. Eigenlijk is hij als een soort squashvader voor mij.
Daarnaast staat me nog bij dat ik voor het eerst meedeed aan een toernooi. Een Kean toernooi in Amsterdam in 2013. Ik won het toernooi in de heren D categorie. Dat was wel bijzonder. Het heeft zelf nog in de krant gestaan.” 

Wat houd je momenteel bezig?  
“Ik ben vooral druk met mijn werk. Neem eens een kijkje op de website www.nguyenorientalfoods.com. We zijn nu bezig om de website in een nieuw jasje te steken en verwachten begin 2016 ook onze webshop te kunnen openen.Ons familiebedrijf Nguyen Oriental Foods bestaat nu 30 jaar en sinds 14 jaar ben ik er actief als salesmanager. Daarnaast regel ik ook de logistiek. Het bedrijf, ooit begonnen als kleine winkel en uitgegroeid tot een professionele internationale groothandel, importeert en exporteert Aziatische levensmiddelen. Onze specialiteiten zijn Vietnamese producten zoals authentieke loempia’s, Vietnamese worst, Vietnamese vissaus en vissen uit Vietnam. Maar, we leveren ook exotische producten en voedingsmiddelen uit onder andere Thailand, China, Maleisië, Taiwan en Singapore. Samen met een aantal enthousiaste medewerkers leveren wij aan de Benelux waarbij we service hoog in het vaandel hebben staan. We hebben een flexibele werkwijze dus mocht u op zoek zijn naar een product, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee.
Naast het werksport ik veel en ik houd van lekker eten of uiteten met vrienden en familie.”

Je bent een succesvolle man die naast squash iets fantastisch heeft opgebouwd. Wat is je geheim? 
“Hard werken, geduld, wilskracht, discipline, plezier hebben in wat je doet en vooral genieten.”

 

 

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!