Leven na(ast) Squash: Rudi Rijvers

In de rubriek ‘Leven na(ast) Squash’ krijgen (oud) squashers het woord die na(ast) squash iets fantastisch opgebouwd hebben of aan het opbouwen zijn. Het interview is bedoeld om de lezer te informeren over de huidige bezigheden van de (oud) squasher en om de (oud) squasher een podium te geven om zijn/haar huidige bezigheden onder de aandacht te brengen.
In deze editie geven we het woord aan Rudi Rijvers.

Rudi is 34 jaar en geboren en getogen in Breda. Hij is sportief, enthousiast en zit altijd vol energie. Naast werk, studie en bijbaantjes heeft Rudi altijd veel gesport. Vijf jaar geleden begon hij met squash bij Bress Studentensport Breda (voorheen Inslag Sportcenter), waar je overigens ook terecht kunt als je geen student bent. We zochten contact met Rudi om hem te vragen hoe het nu met hem gaat.

Rudi, we kennen je van squash. Squash je nog steeds?
“Ik squashte 3 tot 4 keer per week een uur met vrienden. We waren fanatiek maar speelden puur recreatief, geen competities. Tegenwoordig squash ik niet meer, helaas. In een korte tijd heb ik twee keer achter elkaar mijn enkelbanden verrekt en sindsdien ben ik bang voor blessures op de squashbaan. In mijn werk als ondernemer verricht ik ook lichamelijke arbeid. Een blessure zorgt er voor dat ik tijdelijk niet kan werken. Dat kan en wil ik me niet veroorloven.”

Je hebt een aantal jaar fanatiek gesquasht, wat is jouw leukste herinnering?
“De spannende, onmogelijk lange rally’s met mijn maatje. Een bal die eigenlijk al 10 keer een winnend punt had moeten zijn werd toch nog op miraculeuze wijze teruggeslagen. De adrenaline liep daardoor snel op. We hebben altijd recreatief gesquasht en geen competities of toernooien gespeeld, maar fanatiek waren we wel.” 

Wat doe je nu voor werk of studie?
“Ik werk full time als ondernemer. Inmiddels heb ik 2 bedrijven, Interieurrr en Sportboxen. Ondernemen is echt mijn passie. Ook al ben ik vaak dag in dag uit van ’s morgensvroeg tot ’s avonds laat bezig, het voelt nooit aan als vervelend. Al ruim 10 jaar ben ik als professional actief in de markt van vloeren, hout, interieurbouw en meubilair. Sinds 1 januari 2013 ben ik ondernemer in mijn bedrijf Interieurrr. Neem gerust eens een kijkje op mijn website www.interieurrr.nl
Van het ontwerp tot de oplevering ben ik het aanspreekpunt voor mijn klanten. Ik werk met een passie voor hout. Of het nu gaat om nieuwe (houten) vloer, zonwering, tafel of een complete verbouwing, ik sta met een flinke dosis enthousiasme en energie klaar voor mijn klanten. Niet van 9.00 tot 17.00 uur, maar wanneer het de klant uit komt.”

 

Heb je nog tijd voor sporten naast het runnen van Interieurrr en Sportboxen?
“Jazeker. Squashen doe ik helaas niet meer vanwege de blessures die ik gehad heb. Maar, ik ben in aanraking gekomen met Crossfit. Voor degene die niet weten wat dat precies is, Crossfit is een manier van kracht- en conditietraining waarbij bewegingen uit de krachtsport, gymnastiek en het leger zijn overgenomen. Je gebruikt het hele lichaam waardoor het een volledige work-out is. Vier tot vijf keer per week doe ik aan Crossfit en daarnaast soms nog hardlopen. Via Crossfit ben ik begonnen met het maken van sportboxen. Het is geweldig dat ik door mijn bedrijf in interieurbouw en mijn sportiviteit nu met www.sportboxen.nl kan werken. En dat ook nog eens in een omgeving met klanten waar ik me prettig bij voel, met sportieve, gezonde mensen.

Je bent een succesvolle man die na squash iets fantastisch heeft opgebouwd. Wat is je geheim?
“Ik zou iedereen willen aanraden om de dingen dicht bij zichzelf te zoeken. Dit zorgt ervoor dat je elke dag met een glimlach naar je werk kunt. Daarnaast geloof ik heel erg in enthousiasme en dat enthousiasme aanstekelijk werkt. Met mijn bedrijf en de sport die ik doe ontmoet ik veel mensen en haal ik ook veel leuke en uitdagende projecten binnen. Vooral omdat ik elke uitdaging zie als een kans en niet als een bedreiging wordt het een succes. Mijn enthousiasme, creativiteit en eerlijkheid zorgen ervoor dat mensen mij snel hun vertrouwen geven en dat voelt goed.”

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!