Dylan Bennett

Geboortedatum: 17 september 1984
Clubs: squashtime eindhoven is waar ik train. Verder speel ik nog competitie in 6 landen op het hoogste niveau. Piramid Brugge (België), Diepholz (Duitsland), Chapel Allerton (Engeland) , Krakau (Polen), Catania (Italië), Sandweiler (Luxemburg)
Sponsor: dunlop, double ar, herbalife 24 nutrition
Trainer: Sjef van der Heijden

Hoe gaat het de laatste tijd?
Spelen en trainen gaat de laatste paar maanden wel lekker. Train weer wat meer dan wat ik vorig jaar heb gedaan. Ik heb weer mee gedaan aan het Nederlands kampioenschap en ben geselecteerd voor het Nederlands team en daarom ga ik mee met het Europees kampioenschap. Dus op het moment hou ik me redelijk fit. Voor de rest ben ik wedstrijdfit, omdat ik nog veel competitie wedstrijden speel overal en nergens.

Wat is je doel voor dit jaar?
Dit jaar was mijndoel om weer in de top 3 te eindigen op het Nederlands kampioenschap en deel uit te maken voor het Europees kampioenschap in Rimini, mijn doelen zijn dus bereikt. Voor de rest lekker fit blijven en door trainen voor alle competities die ik speel.

Wat is je ultieme ambitie?
Mijn doel als squasher is om lekker te blijven squashen en mij als coach nog meer te gaan ontwikkelen de komende tijd. Graag zou ik graag eindigen als centrum eigenaar van een squashclub.

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Dat zijn er een paar geweest. Als 15 jarige debuteren in de nationale senioren ploeg op het Europees kampioenschap. Dan natuurlijk europees jeugd kampioen onder 19 jaar geworden in Duitsland. Mijn zusje Milou Nederlands kampioen senioren te zien worden dit jaar. Ik ben haar squashcoach dus was een trots moment om mee te mogen maken. 2e plek Europees kampioenschap senioren in Rimini een aantal jaar geleden.

Benett speelt weer voor Nederland
Bennett 4e geplaatst tijdens het NK

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!