Frank Hartkoren

Geboortedatum: 13-11-1987
Clubs: 'Meersquash
Sponsor: Harrow
Trainer: Jason Morris

Hoe gaat het de laatste tijd?
Met mij gaat het de laatste tijd erg goed. Ik ben zo'n 1,5 jaar geleden gestopt met professioneel squashen en ben nu hard aan het werk en daarnaast lekker aan het genieten van de leuke dingen in het leven. Op de squashbaan gaat het ook nog steeds aardig, al is het wel een stuk minder dan het is geweest, maar aangezien ik gemiddeld zo'n 1 x in de week op de baan sta is dat niet zo gek. Ik heb er wel meer plezier in dan ik in lange tijd heb gehad!

Wat is je doel voor dit jaar?
Op squash gebied heb ik niet echt doelen. Ik vind het leuk om nu af en toe balletje te slaan en lekker te zweten. Mijn doel is wel nog dat ik in ieder geval eredivisie waardig blijf. Aangezien ik vorig seizoen ongeslagen was is dit gelukkig nog het geval!

Wat is je ultieme ambitie?
Mijn ultieme ambitie, dat is een lastige. Op squashgebied heb ik dat eigenlijk niet meer. Mijn ambitie is om te genieten van elke keer op de baan te staan en misschien stiekem nog een keer van Bart te winnen!

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
De WK junioren en de hele trip daarvoor in Nieuw Zeeland. Fantastische ervaring, zes weken lang door Nieuw Zeeland getrokken en tegen de grote meneren van nu mogen spelen. Onze wedstrijd tegen bijvoorbeeld Egypte op de glazen baan zal ik niet snel meer vergeten. Egypte speelde met de volgende spelers: Ramy Ashour, Omar Mosaad, Tarek Momen en Mohamed Ali Anwar Reda. Mohamed el Shorbagy werd toen niet goed genoeg bevonden om met het team toernooi mee te doen, maar Tom Hoevenaars heeft tegen hem gespeeld in het individuele toernooi (en met 3-2 gewonnen!). Leuk om te zien waar die spelers nu staan!

Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Heb plezier in het spelletje, ik denk dat dit de grootste factor is om goede resultaten te halen, maar ook om je elke keer weer de drive te geven op de baan. Bovendien, waarom zou je iets doen wat je niet leuk vindt?!

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!