Laurens Jan Anjema

Geboortedatum: 1 december 1982
Clubs: HSRC - de Diepput (Nederland), Exeter (Engeland)
Sponsor: Harrow, AA drink, 305 squash, NOC*NSF
Trainer: Lucas Buit

Hoe gaat het de laatste tijd?
Ik zit er lekker in! Ik squash me op de grootste toernooien ter wereld steevast bij de laatste 16 en daar ben ik trots op. De uitdaging is natuurlijk een top-8 speler te verslaan in de tweede ronde en zo een kwartfinale te halen. Dat deed ik in 2012 bij de meeste toernooien en zo haalde ik de top-10. De verschillen zijn echter bizar klein en ik zit er dicht op. Ik ontwikkel me nog steeds. Werk dagelijks aan toevoegingen aan mijn spel. Als ik dan iets 'nieuws' ontdek, opent dat een ton motivatie en voel ik me weer vijftien.

Wat is je doel voor dit jaar?
Terug richting de top-10.

Wat is je ultieme ambitie?
Op de grote toernooien van een van de volgende spelers winnen: Amr Shabana, Ramy Ashour, Gregory Gaultier, Mohammed Elshorbagy, James Willstrop, Nick Matthew, Peter Barker of Karim Darwish.

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Ik heb veel mooie momenten beleefd maar als ik er een zou moeten kiezen, is het nog steeds mijn overwinning op Peter Nicol in Chicago in 2005. Toen was ik 21. Hij was 5 jaar lang de nummer 1 van de wereld. Ik raakte in een soort flow. Het zal me altijd bij blijven omdat ik enorm tegen die man op keek.

Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Of je nu vloeren dweilt, zakenman bent, een schilderij maakt of squasht, doe het met totale overgave. Zie elk detail, verdrink in het moment, wees extreem bewust en word één met wat je doet.

Anjema begint met winst in El-Gouna


cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!