Lucas Buit

Geboortedatum: 18 juli 1967
Clubs: Flevoparq (Nederland)
Sponsor: Saxon, Hi-Tech en Oliver
Trainer: geen

Hoe gaat het de laatste tijd?
Het gaat prima! Ik ben sinds november begonnen bij Borchland, samen met Nicole Beumer run ik het squashcentrum. De losse verhuur is al enorm omhoog gegaan, er zijn al leden bijgekomen en we hebben al dingen georganiseerd waaronder een Bedrijvencompetitie op de donderdagavond met daarin 10 teams. De bedoeling is om vanaf het nieuwe squashseizoen dit uit te breiden en ook teams in te schrijven voor de reguliere competitie. We zijn ook van plan om een aantal toernooien naar Borchland te halen. We zijn in contact met onder andere: Toernooi organisatieTMG, Oliver/Kean, Dunlop en Squashbond Nederland (SBN) om te kijken of we toernooien kunnen plannen in het seizoen 2014/2015.

Behalve bij Borchland ben ik natuurlijk ook nog werkzaam voor SBN. Behalve mijn functie als Bondscoach van het Herenteam ben ik sinds september samen met Ronny Vlassaks bezig het Eltie plan van SBN gestalte te geven. Dit is een enorme leuke uitdaging, wat is er nou leuker dan met enthousiaste en ambitieuze kids te werken? Op het moment dat ik deze vragen beantwoord zit ik in Helsinki met het < 19 team tijdens de Europese kampioenschappen.

Daarnaast werk ik ook nog met Laurens Jan Anjema als hij in het land is. Ik ben met hem heel veel op pad geweest de afgelopen jaren maar dat is nu een stukje minder geworden. We hebben nog wel veel contact via Skype/Whatsapp, maar voor mijn werkzaamheden is het wel beter als ik meer in Nederland ben. Daarbij komt dat Laurens Jan Anjema heel goed zijn eigen boontjes kan doppen!

Wat is je doel voor dit jaar?
Squashclub Borchland verder uit te breiden. Het Eliteprogramma voort te zetten. Laurens Jan Anjema weer richting de top 10 te krijgen en hopelijk nog hoger.  Gezond blijven en leuke dingen doen met mijn gezin.

Wat is je ultieme ambitie?
Het lijkt me leuk om uiteindelijk iets voor mijzelf te beginnen. Dan denk ik natuurlijk aan een squashcentrum, het liefst dan met fitness en/of saunagedeelte erbij en een gezellige horeca. Het zijn geen makkelijke tijden om bij een bank aan te kloppen om een zak geld te lenen maar ik houd mijn oren en ogen open mocht er zich een kans voordoen. Mocht dit niet zo zijn dan ben ik net zo happy om mijn werkzaamheden voort te zetten en uit te breiden waar ik nu mee bezig ben.

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Dat zijn de 9 nationale titels die ik behaald heb, verder de 6 PSA toernooien die ik heb gewonnen en het bereiken van de 38e plek op de wereldranglijst. Het mooiste moment echter is mijn hele profcarrière geweest: alle reizen die ik heb gemaakt naar veel verschillende  landen en de avonturen die daarbij horen.

Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Aangezien het vooral lezers zijn die ook squashen zou ik willen zeggen: kijk wat je uit je squash kunt halen!! Of dit nou het nastreven van een profcarrière betreft of winnen van je vaste squashpartner: het maakt niet uit.  Geniet van het bedrijven van de mooiste sport die er bestaat.

Buit aan de slag bij Borchland

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!