Margriet Huisman

Geboortedatum: 20 december 1983
Clubs: ´MeerSquash
Sponsor: Dunlop
Trainer: Ik heb geen trainer meer. Maar train nog af en toe mee in Amsterdam onder leiding van Ronny Vlassaks.

Hoe gaat het de laatste tijd?
Het gaat goed met mij. Ik ben in Almere weer wat squashlessen aan het geven en verder ben ik op zoek naar een nieuwe maatschappelijke uitdaging!

Wat is je doel voor dit jaar?
Ten eerste is mijn doel om weer een leuke baan te vinden!
Mijn voornaamste squash doel is om plezier te blijven houden in het spelletje en een goede balans te (blijven) vinden tussen het werken in de squashwereld en het ook leuk te vinden om na werktijd zelf nog een balletje te slaan.
Verder hoop ik de spelers die ik begeleid naar een hoger niveau te helpen en mijzelf als trainster/coach te blijven ontwikkelen en verbeteren.
Daarnaast doe ik komend seizoen misschien wel weer mee aan de Nederlandse Kampioenschappen.

Wat is je ultieme ambitie?
Ik heb niet meer de ambitie om op internationaal niveau te spelen, maar vind het vooral leuk om nog leuke potjes te spelen en het beste uit mijzelf te halen op het moment dat ik op de baan sta. Uiteindelijk zou het ontzettend leuk zijn als mijn naam nog eens op het ‘blauwe bord’ komt te staan bij het Frans Otten Stadion met alle nationale kampioenen, maar als ik realistisch ben, dan zou ik daar toch wel weer een langere periode goed en meer voor moeten gaan trainen!

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Het winnen van het Europees Kampioenschap (teams) in 2013 was een geweldig moment. Ik heb daar zelf niet zo veel gespeeld aangezien ik mee ging als reserve, maar dat ik onderdeel uitmaakte van het team wat geschiedenis schreef door als eerste land Engeland te verslaan (na 32 jaar!!!), was toch wel heel speciaal!
Verder was 2007 ook een top jaar voor me, ik kan daar niet echt een ‘mooiste moment’ uit kiezen, maar ik won toen vier internationale toernooien en stond in de finale van het NK senioren, iets wat op dat moment vooraf nog niet echt haalbaar leek voor mijzelf. Het was een topjaar, ik boekte veel progressie, totdat ik helaas geblesseerd raakte in november 2007 en voor een zeer lange tijd uitgeschakeld was!

Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Creëer voor jezelf leuke, realistische en uitdagende doelen. Of dat nou sportieve doelen zijn of doelen op het gebied van werk, relaties of vrije tijd. Dat maakt niet uit. Het nastreven van een uitdagend doel, zorgt er voor dat je makkelijker de keuzes kan maken die nodig zijn om je doel(en) te bereiken.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!