Milou van der Heijden

Geboortedatum: 18-12-1990
Clubs:
Squashtime Eindhoven
Sponsor:
Dunlop, Scip-it (schoenen)
Trainer:
Dylan Bennett & Sjef van der Heijden

Hoe gaat het de laatste tijd?
Tot nu toe is 2014 een goed jaar. Natuurlijk was het winnen van het NK een absoluut hoogtepunt. En ik kom net terug van een lange trip in Australië. Waar ik het laatste toernooi dat ik speelde, City of Perth WA Open 2014, heb gewonnen. Dit is mijn tweede WSA titel in mijn carrière, dus ook een hoogtepunt dit jaar.
 
Wat is je doel voor dit jaar?
Mijn doel voor dit jaar is om de top 50 in te komen. Ik sta al een tijdje net buiten de top 50. Maar heb wel het gevoel dat ik het qua niveau aankan, dus het doel is om dit jaar die stap te zetten en definitief de top 50 binnen te komen. 
 
Wat is je ultieme ambitie?
Mijn ultieme ambitie is het maximale uit mezelf te halen. Dat is natuurlijk moeilijk meetbaar, als ik daar een ranking aan zou moeten koppelen, hoop ik op top 20 van de wereld. Maar een ranking is van zoveel dingen afhankelijk, dat dat heel moeilijk is om daar een realistisch doel van te maken. 
 
Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Het winnen van het NK dit jaar. Dat was een groot doel en het voelt soms nog steeds onwerkelijk dat dat gelukt is tegen Natalie. 
 
Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Geef altijd 100% in wat je doet. Of het nu squash is, je werk of andere hobby's, ga er altijd voor, dan kun je jezelf nooit iets verwijten en haal je het maximale uit jezelf. Zo kun je jezelf altijd recht in de spiegel aankijken.
cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!