René Mijs

Geboortedatum: 5 november 1979
Clubs: SportCity Dordrecht
Sponsor: Scip-it
(ex)Trainer: Willem van Kleeff, Kim van den Bosch

Hoe gaat het de laatste tijd?
Goed, ik combineer mijn beginnende carrière als docent LO met mijn sport en dat bevalt prima. Ik kijk terug op een geslaagd eredivisie seizoen met een paar mooie overwinningen. Bovendien genieten we van onze twee dochters waarvan de oudste sinds deze maand alweer naar de basisschool gaat.

Wat is je doel voor dit jaar?
De afgelopen jaren heb ik qua trainingsarbeid -in verband met studie- het hoognodige gedaan voor vormbehoud. Komend jaar wil ik iets meer regelmaat in mijn trainingswedstrijden waardoor ik verwacht een niveau hoger te kunnen spelen. Gemotiveerd door het plezier dat ik nog steeds beleef aan het spel en omdat ik mee wil strijden om de landstitel met SportCity Dordrecht.

Wat is je ultieme ambitie?
Ik mag volgend jaar meedoen met de 35+ kampioenschappen, al klinkt dat voor mijn gevoel nog heel ver weg! Ik weet niet of je kan spreken van een ultieme ambitie maar ik zie het wel als een uitdaging om internationaal te concurreren met de top. Ik kijk uit naar mijn eerste WK Masters!

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Ik zie het als één mooi moment uit mijn leven waar ik met plezier PSA toernooien heb gespeeld binnen Europa. Ik heb in zo´n 25 verschillende landen gespeeld en omdat ik naast mijn wedstrijden altijd graag iets wilde ondernemen heeft dat voor de nodige mooie momenten gezorgd. Er is niks prettiger dan een wedstrijd winnen in het buitenland en je in alle ontspanning richten op de volgende speeldag maar er is meer dan alleen een squashbaan. Een scootertochtje van Athene naar de kust, een bezoekje aan de vulkaan in Tenerife, met mijn vader op de brommer dwars door Barcelona, skiën tussen twee wedstrijden in Salzburg, het nachtleven van Krakau, zijn slechts enkele voorbeelden.

Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Zuinig zijn op je lichaam, balans vinden tussen training, rust en ontspanning. Regelmaat in training is belangrijk en als je lang op niveau wilt blijven spelen moet je een trainingsmethode vinden die je gemakkelijk voor een langere periode vol kunt houden.

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!