Rick Penders

Geboortedatum: 13 februari 1992
Clubs: Squash Maastricht (Nederland), Piramid Brugge (België), Universum Applerbeck (Duitsland), SC Sandweiler (Luxemburg).
Sponsor: Dunlop
Trainer: Willem van Kleeff

Hoe gaat het de laatste tijd?
Tot nu toe speel ik een goed seizoen. Ik heb het plezier in het spelletje weer teruggevonden nadat ik er vorig jaar een tijd helemaal klaar mee was. Ik sta weer elke dag op de baan en dat is terug te zien in mijn spel en mijn resultaten.

Wat is je doel voor dit jaar?
Mijn doel voor dit jaar was om aan mezelf te bewijzen dat ik nog steeds bij het Nederlands team hoor nadat ik vorig jaar niet ben geselecteerd voor het Wereldkampioenschap. Dat hing voor een groot deel af van het spelen van een goed Nederlands kampioenschap. Dat is gelukt en ik maakte weer deel uit van het team in Riccione.

Wat is je ultieme ambitie?
Die vraag is moeilijk te beantwoorden omdat ik vooralsnog niet gekozen heb om alles op alles te zetten voor mijn squash. Ik studeer momenteel aan de universiteit van Antwerpen en dat is niet ideaal voor een topsquasher. Mocht ik er nog voor kiezen om prof te worden dan wil ik hoog inzetten en ooit een super series evenement winnen.

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Ik ben meervoudig Nederlands jeugdkampioen en ook internationaal heb ik in de jeugd een paar toernooien gewonnen. 

Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Dat squash een fantastisch spelletje is. In het bijzonder wil ik de jeugdspelers in Nederland aansporen om zoveel mogelijk toernooien op de Europese jeugd tour te spelen. Op, maar ook buiten de baan hebben ik daar fantastische dingen meegemaakt waar ik nog vaak met plezier aan terugdenk. 

 

 

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!