Tom Lucas 

Geboortedatum: 12 april 1993
Clubs: Flevoparq Dronten (Nederland)
Sponsor: Prince
Trainer: Ronny Vlassaks

Hoe gaat het de laatste tijd?
Ik kijk tevreden terug op mijn ontwikkeling heb dit seizoen veel mooie resultaten geboekt. Daarnaast is mijn debuutjaar in de Eredivisie redelijk goed verlopen, heb meer gespeeld dan ik oorspronkelijk zou gaan spelen en kijk dan ook al uit naar het komende Eredivisieseizoen.

Wat is je doel voor dit jaar?
Mijn doelen voor het komende seizoen zijn om top 8 te behalen op het Nederlands kampioenschap Squash en Nederlands Kampioen te worden <23 jaar.

Wat is je ultieme ambitie?
Tuurlijk is iedereen zijn droom om wereldkampioen te worden. Maar voor nu is mijn ultieme droom om op het blauwe bord in het Frans Otten Stadion te komen, oftewel Nederlands Kampioen worden.

Wat is je mooiste moment uit je carrière tot nu toe?
Een van de mooiere momenten uit mijn nog maar jonge carrieré zijn toch wel de Europese Kampioenschappen < 19 jaar in Porto en Luzern. De ervaringen die ik daar heb opgedaan zijn onvergetelijk. Graag zou ik nog vele EK’s willen spelen in de toekomst maar dan voor het Nederlandsteam

Wat zou je willen meegeven aan onze lezers?
Belangrijkste is dat je het plezier in het spelletje houdt. Blijf altijd squashen, omdat je het leuk vindt om te doen, want daarmee kom je het verst. Blijf altijd hard werken, want ik geloof erin dat hard werken beloont word, misschien niet altijd meteen maar er komt een moment dat je ervoor beloond wordt!

cialis geweldige seks Kun je een zaadlozingviagra erectiepillen-bestellen.net check deze link hier nu zonder-recept-online.net

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?

Word nu abonnee van SquashLife MagazineSquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

SquashLife Magazine

In elke editie: (Inter)nationale topspelers, TMG-Jeugdtopper, de 11 stellingen met, achtergronden, columns en meer!