Tommy Berden WK Squash 2011

Tommy bedankt!

Ik, en ik neem aan u ook, heb genoten van de World Open squash 2011! Een fantastisch evenement en voor de squashliefhebber een absolute must om bij te wonen.
Woonachtig in Schiedam kon ik er haast niet om heen en heb ik squash van het hoogste niveau mogen zien.
Het is motiverend en inspirerend. Trots ben ik uiteraard ook op Laurens Jan en Natalie. We hadden op meer gehoopt maar ik vind dat ze allebei tevreden mogen zijn met wat ze gepresteerd hebben.
Op de club in Roosendaal werd ook meegekeken via de livestream van PSA Squash TV. Ik heb squash nog nooit zo goed in beeld gebracht gezien. Geweldig! En dat live! Er kan dus niet meer aan de beelden geprutst worden om de beelden beter te krijgen. Bij live TV is het zoals het is.
Zelfs de amateur squasher kon het goed volgen. Dat squash niet te volgen is op TV is, is dus onzin!
PSA Squash TV zou een eigen kanaal moeten krijgen op TV of in ieder geval wat zendtijd op Eurosport. Maar goed, ik droom nu even hardop.

De wedstrijden in Victoria zorgen al voor spanning en sensatie maar het evenement in het Luxor Theater was werkelijk fantastisch. Prachtig opgezet en ik geloof meteen dat het heerlijk is om op zo'n baan te mogen squashen. Als u niet in het Luxor bent gaan kijken, heeft u echt wat gemist!
Niets dat goede woorden heb ik over voor wat ik de afgelopen dagen heb meegemaakt.
En toch ben ik wat verbaasd. Wat voor discussie zorgde na afloop van het evenement, was dat er weinig aandacht werd besteed aan het slotwoord. De stad Rotterdam, het Luxor Theater, squashclub Victoria, de sponsoren en alle vrijwilligers die geholpen hebben werden bedankt. Huh?
De belangrijkste man wordt hier zomaar vergeten?! We kunnen Nick Matthew en Nicol David van harte feliciteren met hun World Open titel, maar zonder Tommy Berden was dat in het Luxor Theater nooit gelukt. De toernooidirecteur nota bene werd niet genoemd. Hij kreeg geen bedankje en niet eens een bloemetje. Naast mij hadden meer mensen dit opgemerkt. Gewoon schandalig.
Reden genoeg om via deze weg toch nog even stil te staan bij het geweldige evenement waar niemand over uitgesproken raakt.
Als u het met mij eens bent reageer dan en roep samen met mij op facebook, twitter en hier op SquashLife.nl:

Tommy bedankt!

Claudia

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?