Bart Ravelli struikelt in Gdansk over Engelsman Chris Fuller

Ravelli struikelt in Gdansk

Het is Hoofddorper Bart Ravelli niet gelukt om de halve eindstrijd te bereiken van de Gdansk Open 2011. In de Poolse stad Gdansk moest de als vierde geplaatste speler van ‘MeerSquash, die in de eerste ronde nog had gewonnen van Kim Are Killingberg (3-1) uit Noorwegen, in de kwartfinales zijn meerdere erkennen in de Engelsman Chris Fuller. Het werd 11-13, 9-11, 9-11. De strijd duurde 71 minuten.

Ravelli’s landgenoot Sebastiaan Weenink kwam in Polen niet door de openingsronde heen. Hij verloor donderdagavond in vijf games van de Fransman Joan Lezaud, die de tweede plaats in neemt op de lijst van beschermde spelers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?