Rotterdam Sportstad Awards

Dubbele nominatie Victoria Squash

Het heren eredivisie team Didacticum Victoria Rotterdam is genomineerd voor maar liefst twee sportprijzen. Bij zowel het RTV Rijnmond Sportbal als de Rotterdam Sport Awards maken ze kans op de titel 'Sportploeg van het jaar'. Bij het RTV Rijnmond Sportbal moet de ploeg concurreren met maar liefst 15 andere kanshebbers, onder wie Edith Bosch (judo), Diane Valkenburg (schaatsen) en Rob Cordemans (voetbal). Je kunt het team steunen door online op ze te stemmen. Het Sportbal wordt op woensdag 21 december gehouden en live uitgezonden op Radio Rijnmond. 24 december is er op TV Rijnmond een uitgebreide samenvatting te zien.

De organisatie van de Rotterdam Sportstad Awards is in handen van Rotterdam Topsport, Rotterdam Sportsupport en Sport en Recreatie. In een integraal en dynamisch programma worden de awards uitgereikt aan Rotterdams Sportman, Sportvrouw, Sportploeg, Sportcoach en Sporttalent van 2011. Ook wordt de Gehandicaptensportprijs uitgereikt en komt er een award toe aan de Rotterdamse Sportvrijwilliger en worden de sportkampioenen uit de breedte sport gehuldigd. De concurrentie is hier minder hevig, behalve de squashploeg zijn de damesploeg van Rotterdam Atletiek en de heren van Rotterdam volleybal genomineerd. Ook hier kun je stemmen op jouw favorieten in diverse categorieën, je maakt dan meteen kans op kaartjes voor het evenement.

Ook Laurens Jan Anjema maakt kans op titel

Laurens Jan Anjema is in Den Haag genomineerd voor de titel 'Sportman van het jaar'. Hij neemt het op tegen zeiler Thierry Schmitter en tennisser Robin Haase. Ook Laurens Jan kun je steunen door online je stem uit te brengen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?