Crocodile Cup 2011

Noom kan niet stunten in Hong Kong

Orla Noom heeft vrijdag niet voor een stunt kunnen zorgen tijdens de Crocodile Cup 2011. De Hoofddorpse squashster moest in de kwartfinales van het WISPA Tour 12 kampioenschap in Hong Kong haar meerdere erkennen in Sarah Kippax. Het verlies van de derde game na een tiebreak bleek uiteindelijk cruciaal: 5-11, 11-4, 10-12, 3-11.

De nederlaag van Noom tegen de sterke Engelse was allerminst een schande. Kippax is de nummer zestien van de wereld, Noom vindt zichzelf vierenveertig plekken lager terug op de mondiale ranglijst van de Women's International Squash Players Association (WISPA). Aan het begin van het jaar was de linkshandige Nederlandse nog de nummer veertig van de wereld. Mede door blessureleed zakte ze in 2011 voor het eerst sinds februari 2006 uit de mondiale top-50.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?