TMG Junior Squash Series

Record aantal inschrijvingen TMG Junior Squash Series

Aanstaande zondag wordt het bij MeerSquash in Hoofddorp druk met jeugdsquashers die vanuit het hele land mee komen doen aan de TMG Junior Squash Series. Inschrijven is niet meer mogelijk, maar met een record aantal inschrijvingen van 81 deelnemers is het sowieso volle bak. Er wordt, zoals altijd, gespeeld in vier categorieën; beginners (jongens), gevorderden (jongens), rookies (jongens en meisjes) en meisjes.

Tom Lucas is erg te spreken over hoe het circuit zich dit squashjaar ontwikkelt:"We zien elk toernooi weer nieuwe deelnemers, maar ook vaste groepen jeugdspelers die vanuit hun eigen squashcentrum meedoen aan de wedstrijden." Om te voorkomen dat ze ten onder gaan aan hun eigen succes overwegen Tom, Marc en Guido met een maximaal aantal deelnemers te gaan werken. Tom:"We willen ook niet dat we de finales 's avonds pas om half acht gaan spelen, dat is niet te doen". De schema's voor komende zondag zijn al te vinden op toernooi.nl, hier kun je je ook al inschrijven voor de volgende editie 22 januari bij Squash Hillegom. Kosten bedragen €10,-, hiervoor krijg je een TMG bidon, maak je kans op mooie prijzen en alle wedstrijden tellen mee voor de TMG en SBN ranglijsten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?