Frank Hartkoren verliest marathonpartij in Praag

Hartkoren verliest marathonpartij in Praag

Squasher Frank Hartkoren is woensdag in Praag blijven steken in de openingsronde van de Synot Tip Open 2011. De Hoofddorper moest na een marathonpartij van 100 minuten buigen voor de Engelsman Steve London. Het verlies van de tweede game, na een monstertiebreak, werd de Nederlander uiteindelijk fataal: 11-6, 14-16, 11-7, 7-11, 6-11.

Hartkoren, die als enige Nederlander mee doet aan het proftoernooi in de Tsjechische hoofdstad, had zich een dag eerder nog via de kwalificaties geplaatst voor de hoofdronde van het Challenger 5 toernooi op de PSA World Tour. In de eerste kwalificatieronde knokte hij zich na een 2-0 achterstand langs Ondrej Uherka (3-2) uit het gastland, een ronde later versloeg hij ook de Duitser Marcus Greslehner (3-0).

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?