SquashLife jaaroverzicht 2011: Drie nationale titels voor Tessa ter Sluis in 2011

SquashLife jaaroverzicht 2011: nationale kampioenen

Net als de afgelopen jaren was 2011 weer een jaar waar er op squashgebied genoeg gebeurde. Zo waren er wederom een groot aantal nationale kampioenschappen in ons land. SquashLife zet alle nationale kampioenen op een rijtje.

Naast Laurens Jan Anjema (heren A) en Natalie Grinham (dames A) werden er in 2011 nog een groot aantal spelers gekroond tot Nederlands kampioen squash. Guido Ploem (heren B), Christoph Winzer (heren C), Johan Jongeneel (heren D), Claudia Sieben (dames B) en Jacqueline Reeuwijk (dames C) waren net als het voornoemde duo de beste tijdens het NK Squash in Amsterdam.

De nationale jeugdtitels gingen dit jaar in Maastricht en Almere naar Sander Kock (jongens <23), Ilona Lagerweij (meisjes <23), Rick Penders (jongens <19), Tessa ter Sluis (meisjes <19 en <17, zie foto), Roshan Bharos (jongens <17), Christoph Winzer (jongens <15), Akyshya Reding (meisjes <15 en <13), Peter Fritsche Jr. (jongens <13), Mees Buytenhuis (jongens <11),

Bij de NK Masters in Delft kwamen Lucas Buit (heren 35+), Bea de Dreu-Spitse (dames 35+), Jason Coleman (heren 40+), Daphne Oskam (dames 40+), Paul Anton Hoogendoorn (heren 45+), Roland Monsma (heren 50+), John Blokhuizen (heren 55+), Jill van de Lint (dames 55+), Emile van der Wouw (heren 60+), Garry O’Neill (heren 65+) en Jan Dorenbos (heren 75+) als winnaars uit de bus.

Ook de duo's Frank Hartkoren/Bart Ravelli (heren elite), Joost Biezeno/Roel Zwagerman (heren subtop), Jochem van den Berg/Henk Jan de Bruin (heren top), Natalie Grinham/Milou van der Heijden (dames elite), Suzanne Guldenmundt/Barbara Verhaaf (dames subtop), Nadia Saidi/Cocky de Wolf (dames top), Natalie Grinham/Sjef van der Heijden (mix elite), Anne Jongerden/Rene Aten (mix subtop) en Rita Zwiers/Michiel Heron (mix top)  mogen zich minstens een jaar lang Nederlands kampioen squash noemen. Zij wonnen in mei het NK Dubbel in Utrecht.

De laatste nationale titels in 2011 gingen naar Didacticum Victoria Rotterdam (heren) en 'MeerSquash (dames). Zij waren de beste in de SBN-Eredivisie en lieten zich daarmee kronen tot landskampioen in het seizoen 2010/2011.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?