Afsluiting jeugdcompetitie Squash Almere

Afsluiting jeugdcompetitie Squash Almere

De jeugdcompetitie is al een tijdje afgelopen, maar Duncan Marcus en Margriet Huisman van Squash Almere vonden het wel leuk om met de twee jeugdteams nog een gezellige afsluiting te organiseren aan het einde van het seizoen. Margriet schreef een verslag. 

Nadat de competitiespelers 's ochtends met de overige jeugd van Squash Almere een mini & maxi toernooi hadden gespeeld, trokken we oude kleren aan en werkten snel een broodje naar binnen. De kinderen hadden geen idee wat we gingen doen, ze wisten alleen dat ze oude kleding aan moesten (die eventueel weggegooid mocht worden) en dat ze douchespullen mee moesten nemen. Er werd natuurlijk druk gespeculeerd over wat er op het programma zou staan; paintballen, survivallen?!?!?! Ze kwamen in de richting, het werd boerensporten in Nieuwkoop!

De groep bestond uit acht kinderen en Duncan en ik deden natuurlijk ook mee, we speelden de jongens tegen de meiden. Dat onderscheid was blijkbaar niet genoeg, want we kregen allemaal ook nog blauwe of groene schmink op ons gezicht om te zien wie er bij elkaar in het team zat. We konden van start!

Na een paar spelletjes in het weiland (helaas gingen de jongens beter van start dan de meiden) werd het al snel tijd om over slootjes te springen, de ene wat breder dan de ander. Toen werd meteen duidelijk waarom er was gezegd dat we oude kleding aan moesten trekken. Uiteindelijk zaten we gezellig met z'n allen in de sloot en werd de een na de ander ook wel de sloot in gegooid! Tussendoor hebben we allerlei spelletjes gespeeld, waarbij de meiden natuurlijk ook lieten zien geen slappelingen te zijn. Helaas hebben zij niet zoveel punten gescoord als de jongens, maar iedereen had de grootste lol en dat was natuurlijk het belangrijkste. Ook de ouders die waren meegekomen genoten volop. Dit keer hadden zij nog het excuus dat ze niet mee konden doen omdat ze een fototoestel en/of telefoon bij zich hadden, maar de volgende keer gaan ook de ouders mee de sloot in! Be prepared ouders...........

Uiteindelijk hadden we twee uur in het weiland en de sloot doorgebracht, met onder andere spelletjes waarbij we wel dronken leken, touwbruggen over brede sloten, estafette met slootjes springen, een kruiwagenrace, modderrace en de buikschuifbaan en nog veel meer leuks. Daarna was het tijd om heerlijk te douchen, lekker warm te worden en vooral weer SCHOON. Want wat zagen we eruit!!!!

Tot slot hadden we met alle ouders en kinderen een gezellige BBQ bij (kleine) Sebastiaan thuis. Zijn moeder was samen met de moeder van Daphne druk geweest in de keuken terwijl wij aan het boerensporten waren. Zij hadden zich behoorlijk uitgesloofd en allemaal lekkere salades, broden en gerechten klaar gemaakt. Daar hebben we met z'n allen nog flink nagenoten van de geslaagde activiteit. In totaal waren er zo'n 500 foto's gemaakt die we allemaal voorbij zagen komen. De buikspieren hebben zeker hun werk weer gedaan!!!! Wat hebben we een lol gehad met z'n allen en wat was het leuk om te zien hoe goed de spelers met elkaar om gingen vandaag! Iedereen was erg gezellig met elkaar en had zichtbaar veel plezier! Jongens en meiden (en ouders natuurlijk!), super leuk, bedankt en zet dit voort!!!!

Margriet

Afsluiting jeugdcompetitie Squash Almere

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?