Eric van der Pluijm vs Robert Anjema

World Masters Birmingham

Komende zaterdag beginnen in Birmingham de wereldkampioenschappen voor 'Masters'. Onder de de ruim 750 deelnemers zijn zeven Nederlanders. Stephen Cooke (35+), Erik Kooijman, Paul Turken, Robert Anjema (60+), Louis Bronsveld (65+) en bij de dames Angelique Seerden-Kooijman en Bea De Dreu-Spitse (45+) reizen deze week af naar Engeland. Cooke en De Dreu-Spitseis zijn de enige geplaatste spelers (3/4), zen hebben net als Kooijman en Seerden-Kooijman een 'bye' in de eerste ronde. Paul Turken (vs Mark Benjon, Engeland), Robert Anjema (vs Brian Dawson, Engeland) en Louis Bronsveld (vs Stephen Creak, Australië) moeten wel gelijk in de eerste ronde aan de bak.

Wereldranglijst aanvoerder James Willstrop is ook aanwezig tijdens het evenement, hij speelt zaterdag een demonstratiewedstrijd tegen de Indiase nummer 1 (nummer 25 van de wereld) Saurav Ghosal.

(op de foto Eric van der Pluijm en Robert Anjema)

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?