Bea de Dreu

De Dreu-Spitse en Cooke nog in race voor goud

Bea de Dreu-Spitse en Stephen Cooke zijn nog steeds ongeslagen op de World Masters. De Dreu versloeg dinsdag haar Zuid-Afrikaanse tegenstandster Jacqui Kromberg met 11-4, 11-7, 11-3. Cooke won zijn partij tegen Ben Hutton uit Engeland, 11-7, 11-7, 11-2. Robert Jan Anjema moet helaas opgeven in de tweede game tegen Gordon Daniel.

De tegenstander van Paul Turken niet kwam opdagen , dus hij is zonder moeite nog een rondje door en Louis Bronsveld had een ‘rustdag’. Voor Erik Kooijman zit het toernooi erop, hij kan dan mooi zijn vrouw Angelique Seerden-Kooijman aanmoedigen, die vandaag ‘vet verloor’ maar nog wel een partij mag spelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?