Dutch Masters Open

Dutch Masters Open 2012

Het WK Masters in Birmingham was een zeer geslaagd toernooi, zowel op als buiten de squashbaan. Ook de Nederlandse deelnemers hebben enorm genoten en Erik Kooijman raakte zelfs zo geïnspireerd dat hij besloot dit jaar de Dutch Masters Open te organiseren. Het is niet vreemd dat hij als locatie koos voor 'MeerSquash in Hoofddorp, tot eind 2010 was hij eigenaar van het squashcentrum.

Masters uit binnen- en buitenland zijn van 2 tot en met 4 november van harte welkom om mee te komen spelen in de volgende categoriën: Mannen 35+, Vrouwen 35+, Mannen 40+, Vrouwen 40+, Mannen 45+, Vrouwen 45+, Men 50+, Vrouwen 50+, Mannen55+, Vrouwen 55+, Mannen 60+, Vrouwen 60+, Mannen 65+, Vrouwen 65+, Mannen 70+, Vrouwen 70+.

Deelnemen kan al vanaf €50,-, dit is inclusief T-shirt en diner met feest op zaterdag. Het is ook mogelijk maaltijden en hotelovernachtingen te boeken via de organisatie, meer informatie hierover volgt binnenkort op de website.

Kun je niet wachten en wil je je alvast inschrijven of meer weten, neem dan contact op met Erik Kooijman.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?