World Squash Day

Doe ook mee aan World Squash Day

Zaterdag 20 oktober is het World Squash Day, een dag die dit jaar in het teken staat van de Olympische Spelen van 2020. Het idee is om op dan de grootste sportwedstrijd ooit te organiseren. Enerzijds als bijdrage aan het Olympische bid en anderzijds – en dat is misschien nog wel leuker – om een plekje in het Guiness Book of Records te bemachtigen. Squashers over de hele wereld kunnen op honderden locaties meedoen aan dit mega-evenement en deel uitmaken van het duel tussen Team Squash en Team 2020. De scores van alle lokale wedstrijden tellen mee voor de totaaluitslag.

Squash Almere neemt het op deze dag op tegen 'MeerSquash. De nieuwe eigenaren in Almere, Frans Hilgevoord en Mandy Crooij, zijn ontzettend enthousiast over dit wereldwijde initiatief. "Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we in 2020 met z'n allen voor de televisie zitten om de eerste Olympische squashwedstrijd te zien!" Ze hebben samen met 'MeerSquash besloten zowel een jeugdteam als een senioren team deel te laten nemen aan deze recordpoging. Zo kunnen ouders en kinderen gezellig samen meedoen aan een evenement. Daarnaast heeft de jeugd natuurlijk de toekomst, en is het de jeugd van nu die later eventueel mee zou kunnen doen aan de Olympische Spelen.

Inmiddels hebben al meer dan 3.000 spelers zich aangemeld en de verwachting is dat dit aantal op loopt naar een kleine 20.000 squashers wereldwijd. Hoe gaaf zou het zijn als jij straks ook deel uit maakt van deze recordpoging?! Help mee het Olympic bid kracht bij te zetten en doe allemaal mee met een team van 20 personen! Meer informatie vind je hier en laat het ons vooral weten als jouw team ook meedoet!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?