De nieuwe sensatie: SoccerSquash

De nieuwe sensatie: SoccerSquash

SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten. Deze nieuwe sport speel je op een gewone squashbaan met nagenoeg dezelfde regels als je gewend bent. Voor squashers en voetballers is dit een goede afwisseling om je in het zweet te werken.

Bij Max Sports en Wellness Beverwijk, Squash Haarlem en Squash Zwolle spelen ze al SoccerSquash. Naast deze centra gaat ook 'MeerSquash in Hoofddorp de mogelijkheden onderzoeken. De regels van SoccerSquash zijn nagenoeg hetzelfde als bij squash, behalve dat je een tweede service hebt en je de bal 3 keer mag aanraken. Daarnaast mag de bal niet rechtstreeks van de voormuur tegen het glas aankomen. Om een beeld bij te vormen klik dan hier. 19 en 20 januari staat het NK SoccerSquash 2013 bij Max Sports en Wellness op het programma. De Bowling Haarlem Open is 22 december de ideale voorbereiding voor dit NK. Inschrijvingen hiervoor gaan via de site van SoccerSquash Nederland. Wil je dit ook een keer proberen? Ga dan langs bij één van de aangesloten centra of vraag bij het centrum bij jouw in de buurt of ze dit ook willen aanbieden.

Ben je ook benieuwd naar SoccerSquash? Kijk dan op de website van SoccerSquash Nederland. Hier kan je je inschrijven voor verschillende toernooien, vind je uitgebreide spelregels en andere informatie.

Reacties

  • Dagmar V.
    Dagmar V.

    Squash Zwolle doet dit al jaren, is ontwikkeld op de Calo / Windesheim door studenten Sport & Bewegen.

    Ideaalvoor voetballers om tijdens de winterstop te doen: Zie http://squashzwolle.nl/?selected=19672

    22 november 2012 om 13:10

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?