KEAN Benelux Tour 2013-2014

Keenan opnieuw de sterkste tijdens KEAN Tour

Glenn Keenan heeft voor de tweede keer in het nog prille squashseizoen de Heren-A categorie gewonnen tijdens de KEAN Benelux Squash Tour 2013-2014. De eigenaar van het racketmerk KEAN was in Amsterdam de sterkste tijdens het vierde toernooi uit het grootste squashcircuit van Nederland.

In de eindstrijd van het KEAN-toernooi bij Squash City versloeg Keenan zijn goede vriend Jay Francis in straight games. Eenvoudig ging dat echter niet, getuige de twee tie-breaks die de geboren Australiër nodig had om zich te ontdoen van de clubtrainer van Squash Utrecht: 12-10, 12-10, 11-8. In de halve finale had Keenan ook al gewonnen van Marc ter Sluis. De jonge squashinternational moest daardoor genoegen nemen met de derde plaats.

Naast de toernooiorganisator zegevierden ook Jeroen Mulderij, Robbert-Jan Roosen en Chantri Mac zaterdag in de Nederlandse hoofdstad. Mulderij klopte in de finale van de Heren-B Thomas ten Bokum met 11-7 in de vijfde game, nadat hij een ronde eerder ook al de volle vijf games nodig had gehad om zich te ontdoen van Tessa ter Sluis. Roosen won de Heren-C ten koste van Andy van Zuidam (3-1) en Mac versloeg in de Heren-D finale Steven van Kooten (3-1). Het grote squashtalent Levi Overkleeft werd derde.

Het volgende toernooi uit de KEAN Benelux Squash Tour 2013-2014 staat voor zondag 27 oktober gepland. Dan is Squash Plus in Doetinchem gastheer van het populaire squashcircuit. Inschrijven kan via Toernooi.nl.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?