Milja Dorenbos

Dunlop Circuit en KEAN Tour in hetzelfde weekend

Na een rustig weekend qua toernooien is het dit weekend weer volle bak voor squashliefhebbers uit het hele land.

Zaterdag kan er gesquasht worden bij De Heidehal tijdens het vierde toernooi uit het Dunlop Squash Circuit 2013-2014, terwijl een dag later Squash Plus het decor is voor deel vijf van de KEAN Benelux Squash Tour 2013-2014.

Voor het Dunlop toernooi in Nieuwegein hebben bijna vijftig spelers zich tot nu toe ingeschreven, waaronder de nationale toppers Piedro Schweertman en Rene Mijs, de teller voor het KEAN evenement in Doetinchem staat op dit moment op zevendertig deelnemers. Onder hen organisator Glenn Keenan, Milja Dorenbos (foto) en de jonge squashinternationals Marc en Tessa ter Sluis. Inschrijven voor beide toernooien is nog mogelijk tot donderdagavond.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?