KEAN in Doetinchem

KEAN in Doetinchem

Gisteren was de organisatie neergestreken in Doetinchem bij Squash Plus. Er deden 43 spelers mee verdeeld in de 4 categorieën.

In de Heren B speelden er veel spelers mee van verschillende clubs. Zo speelde Hessel Reekers (1) van Esrein '25 tegen Tessa ter Sluis (4) van 'MeerSquash in de ene halve finale, terwijl David Jordens (3) van Squash Ede tegen Jeroen Mulderij (Q) van Kerschoten Racket Centre speelde. Reekers won met 3-0 van ter Sluis, terwijl Jordens Mulderij met 3-1 opzij zette. Jordens opende in de finale goed, maar moest de zege met 3-1 aan Reekers laten. De strijd voor plek 3 ging met 3-0 naar international ter Sluis.

De Heren C was met 20 inschrijvingen druk en dat zorgde ervoor dat de meeste spelers vier keer aan de bak moesten. Harold Bottger won achtereenvolgens van Frans Huetink (3-0), Dennis Timmer (3-0), Maarten Mos (3-2) en Ron Leitch (3-0). Leitch had er al 2 vijfsetters opzitten en wist daardoor in de finale geen potten te breken. Voor het brons won Kevin van den Heuvel met 3-2 van Mos, die er ook al een vijfsetter op had zitten.

In de Heren D was er een mooi uitspeelschema door de 8 inschrijvingen. Onder de inschrijvingen zagen we toernooitijgers Peter Krul en Marco Plokker. De als 2de geplaatste Krul speelde in de finale tegen Harry Dijkman. Beide spelers wonnen alle eerdere partijen met 3-0, maar in de finale was Krul duidelijk te sterk voor zijn tegenstander. De als 1ste geplaatste Dennis Markink werd 3de.

Bij de Dames C zie je vaak dezelfde namen en zo ook in Doetinchem. Mignon Willems, die al aan menig toernooi heeft meegedaan, speelde de finale tegen Dunja Moricke. Ook hier stond geen maat op Willems die redelijk eenvoudig met 3-0 won. Suzanne Peters pakte de 3de plek door met 3-0 te winnen van Margje Rietveld. 

Het volgende KEAN toernooi is alweer nummer 6 van dit jaar en zal plaatsvinden in de Stadjershal in Groningen op zondag 3 november. Inschrijven kan via toernooi.nl. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?