Dunlop maakt het gezellig

Dunlop maakt het gezellig in Nieuwegein

Afgelopen zaterdag streken de heren van het Dunlop Squash Circuit neer in Nieuwegein bij Heidehal Sports + Events Nieuwegein. 60 spelers waren hun gevolgd om te spelen in de Heren A, Heren C, Dames C of Heren D. 

In de Heren D was het een jeugdspeler die met de zege aan de haal ging. Tom Schreurs liet de 'oudere' mannen het nakijken en won al zijn partijen. In de finale speelde de jonge Schreurs tegen Bernard van der Werff. Schreurs moest nog wel een game afstaan, maar sloeg zichzelf redelijk makkelijk naar de zege. Pim Moerenhout won de strijd om plek 3 van Peter Krul, die een dag later ook in Doetinchem zou spelen. 

Er hadden zich 8 vrouwen ingeschreven in de Dames C categorie. Nicola Lens van Rijn speelde in een spannende finale tegen Suzanne Peters. In 5 sets (9-11, 11-6, 11-5, 8-11, 11-8) bleek van Rijn net iets sterker. Tessa Hexspoor maakte het podium compleet door met 3-0 te winnen van Harriet Walinga. 

Ook in de Heren C was het een jong talent dat zich naar de overwinning sloeg. Frank Goossens versloeg achtereenvolgens Marco van Bodegom, Achi Charradi, Hans Gaaikema en Rianne van Mourik. Van Mourik verdiende haar plek in de finale door Lotte Brouwer te verslaan, die later 3de bleek te worden, in een spannende vijfsetter. 

In de Heren A deden er veel B spelers mee die er eigenlijk weinig te zoeken hadden. Het was dan ook niet raar dat de finale ging tussen Piedro Schweertman en Rene Mijs. De speler van Victoria Rotterdam won met 3-0 (11-6, 12-10, 11-6) van Mijs en won het toernooi. Stefan Welters werd knap 3de aangezien hij Chris David Jones versloeg. Robert Waasdorp won het prestigepotje tegen Donny van Hal voor plek 5, want beide spelers spelen bij 'MeerSquash uit Hoofddorp. 

Zaterdag 9 november is het Dunlop Squash Circuit te gast bij Squash & Cardiofit Zwolle. Inschrijven kan via toernooi.nl. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?