SquashLife sprak met All Inn Squash
SquashLife sprak met All Inn Squash

Na een geslaagde SquashLife sprak met verschillende spelers is SquashLife begonnen met verschillende centra te benaderen. Deze week sprak SquashLife met eigenaresse Nicole Timmerman - van den Boogaard van All Inn Squash.

Hoe gaat het de laatste tijd in All Inn Squash Utrecht?
Vanaf 1 februari is All Inn Squash overgenomen door Nicole van den Boogaard. Nicole is met de squashpaplepel groot geworden en voorheen zelfs ook al werkzaam geweest bij All Inn Squash. Daardoor kon ze gelijk beginnen met activiteiten te organiseren voor onze klanten. Zo hebben we onlangs weer een  gezelligheidstoernooi gehad en organiseren we ladiessquash in de vorm van cocktail night of Sunday high tea. Onze ladder via Connect & Play is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Nederland met ongeveer 150 actieve deelnemers. Op dit moment loopt onze interne Koos competitie met 20 deelnemende teams nog op de vrijdagavond en dat zorgt voor een hoop gezelligheid. Daarnaast namen we ook deel aan de Mix competitie met 3 teams. Voor het volgende seizoen verwachten we weer met meer dan 20 teams deel te nemen aan de landelijke competitie.

Verder werken we momenteel aan verschillende acties voor studenten en gaan we vanaf 1 juli ook samenwerken met onze buurman All Inn fitness. Kortom het gaat goed bij All Inn squash.

Er is dit seizoen geen eredivisie team geweest hoe komt dit?
We hebben tot 2 jaar geleden een eredivisie team gehad. Dit was erg leuk en leerzaam voor onze klanten. Echter in de tijd van de crisis konden we geen nieuwe sponsor vinden en is er besloten de eredivisie voorlopig aan ons voorbij te laten gaan.

Is er veel jeugd bij All Inn?
Sinds een jaar is er weer jeugd bij All Inn squash en er komen steeds meer jeugdleden bij.
We hebben ook het jeugd abonnement in het leven geroepen waarbij de jeugd leden een vast bedrag per jaar betalen. Bij dat jeugd abonnement zit ook 2 x in de week les van onze clubtrainer Michel Bindels. Daarbij wordt hij gesteund door de vrijwilligers Joan, Martin en Achmed en je ziet dat de jeugd en de ouders volop genieten van de lessen. Dat is het doel voor de jeugd. Lol in het spelletje. Op dit moment spelen er een aantal van onze jeugdspelers en speelsters regelmatig mee met de jeugdtoernooien en halen hele goede resultaten.

Hoe kan je als club er voor zorgen dat het interessant is voor mensen om te komen squashen?
Door in te spelen op de behoeften van verschillende doelgroepen. Onze doelstelling is om elke klant een sportieve, leuke en gezellige dag/avond te bezorgen. Bij onze medewerkers staat de klant op één en dat merken ze door net dat beetje extra persoonlijke aandacht. Naast het squashen bieden we net dat stukje meer voor een unieke ervaring. Denk hierbij aan de sauna, een mooie menukaart en een nieuw gezellig terras. Mocht je even moeten wachten op je partner kun je altijd even een praatje maken aan de bar en om je heen genieten van leuke squash partijen, zo beleef je squash op een andere manier. Of speel je een gratis spel zoals bijvoorbeeld pool, shuffle of een partijtje schaak. Daarnaast organiseren we voor iedereen leuke activiteiten.

Er zijn meerdere grote clubs in Utrecht. Is er een samenwerking tussen jullie?
De andere grote squashclub in Utrecht in Squash Utrecht. Wij hebben op dit moment niet een echte samenwerking. Wel hebben we op dit moment gesprekken om samen te gaan werken voor de jeugd. Ook willen we in de toekomst weer de Battle of Utrecht samen gaan organiseren. Zowel Squash Utrecht als All Inn squash zijn actief bezig voor de jeugd.

Wat voor toernooien worden er gespeeld op de club?
Bij All Inn squash worden regelmatig landelijke toernooien zoals Oliver en Dunlop georganiseerd. Daarnaast hebben we onze eigen gezelligheidstoernooien die altijd een groot succes zijn, met als hoogte punt het overvolle voornamelijk gezellige Kersttoernooi met meer dan 100 deelnemers. Verder hebben we verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen zoals al eerder genoemd Ladiessquash, de Toss, studentensquash, de landelijkcompetitie, Koos competitie en de Kleine Kompetitie.

Zijn er meer sporten te doen buiten squashen?
Bij All Inn squash kun je alleen squashen. Wel is het voor studenten mogelijk om een combinatieabonnement te nemen is samenwerking met onze buren All Inn fitness

Wat moet de SquashBond doen om het squash naar een hoger level te liften?
Persoonlijk ben ik de afgelopen jaren niet echt op de hoogte van de nieuwste activiteiten van SBN om daar een antwoord op te geven of een oordeel over te vellen. Wel hoor ik veel positieve verhalen over de nieuwe vorm van de trainer cursus die vanuit de bond gegeven wordt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?