Halve finale eindstation Stephen Cooke

Halve finale eindstation Cooke op WK

Stephen Cooke is in navolging van het Nederlandse voetbalelftal in de halve finale van het WK uitgeschakeld. De trainer/speler van eredivisionist Victoria Rotterdam moest in de halve eindstrijd van het wereldkampioenschap voor spelers boven de veertig jaar in Hong Kong zijn meerdere erkennen in de Australiër Craig Rowland. De Aussie, die tijdens zijn profcarrière tot de mondiale top-8 behoorde, was duidelijk een maatje te groot voor onze landgenoot: 7-11, 7-11, 3-11.

Voor Cooke, die vorig jaar nog Europees kampioen werd, rest er nu net als het Oranje van Louis van Gaal nog een duel om het brons. Daarin treft hij in de persoon van de Zuid-Afrikaan Craig Wapnick opnieuw een voormalige wereldtopper. 

Aan het WK Squash voor Masters (spelers boven de 35 jaar) deden circa 800 spelers uit alle delen van de wereld mee. Namens Nederland kwamen naast Cooke ook Lieke Bootsma, Louis Bronsveld, Bea De Dreu-Spitse, Andre Driessen, Alexander Hardenberg, Erik Kooijman, Johan Posdijk, Titia Posdijk, Fred Saarloos, Paul Turken, Rob van de Kerkhof, Sjef van der Heijden, Michiel van Voorst en Jan van der Velde mee.

De uitslagen van alle Nederlandse deelnemers is te vinden via de website Tournament Software.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?