Nick Matthew

Matthew vlaggendrager voor Engeland

Gisterenavond was de openingsceremonie van de Commonwealth Games 2014 die gehouden wordt in Glasgow, Schotland. Maar liefst vier squashers droegen de vlag van hun land.

Nick Matthew droeg de Engelse vlag het Celtic Park binnen. De wereldkampioen trad in de voetsporen van Sir Chris Hoy die de vlag voor Engeland droeg op de Olympische Spelen in Londen in 2012. Matthew: “Het is een grote eer dat ik gekozen ben om de vlag te dragen”. Ook liet hij weten niet te kunnen wachten om Engeland aan een hoop medailles te helpen.

Naast Matthew mochten Chris Simpson (Guernsey) en Micah Franklin (Bermuda) ook de vlag van hun land dragen. Nicol David, die vier jaar geleden goud won op de Commonwealth Games, was zelfs uitverkozen om de vlag te mogen dragen voor heel Azië. Ook Simpson en Franklin waren verbaasd, maar wilden graag hun land op deze manier laten zien.

Vandaag worden de eerste wedstrijden gespeeld, waarin onder andere Matthew in actie komt. Meer lezen over de Commonwealth Games? Lees dan onze voorbeschouwing of kijk op www.cwgsquash.net.

http://www.squashlife.nl/voorbeschouwing/voorbeschouwing-commonwealth-games-2014/

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?