Openingstoernooi Squash & Cardiofit Centrum Zwolle

Het openingstoernooi van het squashseizoen gaat plaatsvinden op zondag 31 augustus bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle. Het toernooi zal beginnen om 11.30 uur en de BBQ wordt rond 18 uur aangestoken.

Het openingstoernooi zal in de vorm zijn van een teamtoernooi. Een team bestaat uit 4 spelers, van elke categorie 1 speler. De teams zullen d.m.v. een loting samengesteld worden op zondag de 31e bij jullie aanwezigheid, want elke speler geeft zich individueel op voor een bepaalde categorie. Met jouw team speel je een soort competitiewedstrijd tegen het andere team.

Hierdoor kunnen er in elke categorie max 16 deelnemers meedoen. Binnen elke team speelt de hoogste geplaatste speler tegen de hoogste geplaatste speler uit het andere team etc.

Er kan individueel ingeschreven worden in de volgende categorieën: ( niveau wordt bepaald door de huidige Nationale Ranking)

  0       Heren A/B & Dames A

 

0       Heren C & Dames B

 

0       Heren D & Dames C

 

0       Heren/Dames Recreant & Dames D

Dit toernooi zien wij als een mooie gelegenheid om het squashseizoen 2014/2015 te openen. Het is een open toernooi, dus ook spelers van andere clubs kunnen deelnemen aan dit evenement.

Het mogelijk om je via e-mail of via deze link inschrijven openingstoernooi, hierbij zie je ook een overzicht van de reeds ingeschreven deelnemers. Wees er snel bij, de inschrijvingen stromen binnen!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?