Sebastiaan Weenink haalt hoofdtoernooi

Sebastiaan Weenink (PSA-93) is er gisteren in geslaagd om het hoofdtoernooi te halen van een 50.000$ toernooi in Canada. Weenink moest twee kwalificatie wedstrijden spelen om een plek in de hoofdronde te veroveren.

In de eerste kwalificatie ronde won de Hagenaar knap van Alfredo Avila (PSA-52) uit Mexico. Met een duidelijke score van 3-0 was hij door naar de tweede kwalificatie ronde. Hierin trof hij Muhd Asyraf Azan (PSA-63) die hij met 11-6, 11-9, 7-11 en 11-6 wist te winnen. Door deze twee winst partijen speelt Weenink om 20:00 uur (lokale tijd) zijn wedstrijd tegen de als tweede geplaatste Peter Barker (PSA-8). Weenink is niet alleen voor de Fiera Properties Bluenose Squash Classic in Canada. Na het toernooi in Halifax reist hij door naar Ottawa, waar hij tijdens de GoodLife Open als vijfde geplaatst staat. In de eerste ronde treft Weenink dan de Engelsman Robert Downer (PSA-125)

Voor meer informatie over de Fiera Properties Bluenose Suash Classic klik hier

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?