Vierde speelronde heren Eredivisie

Vierde speelronde heren Eredivisie

Morgen start de vierde speelronde van de heren Eredivisie. In Den Haag, Rotterdam en Hoofddorp zijn zowel nationale als internationale toppers te bewonderen.

Koploper 'MeerSquash ontvangt de jongens van Squash Fryslan / Flevoparq. Tommy Berden trapt het spits af tegen Jorrit de Vries. Daarna moet Jan van den Herrewegen de wedstrijd binnen slepen tegen Marc ter Sluis. De laatste partij zal gaan tussen Bart Ravelli en Nick Kuys.

Het ook nog ongeslagen Grant Thornton Victoria Squash Rotterdam speelt thuis tegen Labee Group / Sportcity Dordrecht. Beide teams spelen met een sterke opstelling. Op één speelt Borja Golan, die afgelopen week nog bijna van de latere wereldkampioen Ramy Ashour won, tegen Adrian Grant. Op twee speelt Piëdro Schweertman tegen Steve Finitses. Op drie spelen de ervaren Stefan Casteleyn en Rene Mijs tegen elkaar.

De laatste partij gaat tussen Penta-C HSRC De Diepput en NLCom ICT Solutions/Maastricht. HSRC De Diepput zal waarschijnlijk aantreden met Sebastiaan Weenink, Sander en Martijn Kock. Maastricht speelt op hun beurt met Rick Penders, Tom de Mulder en Thijs van der Pluijm.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?