van der heijden in halve finaleVan der Heijden in halve finale Jersey Squash Classic

Milou van der Heijden (PSA-43) heeft de halve finale bereikt van de Jersey Squash Classic 2017. De tweevoudig Nederlands kampioene won makkelijk van Ali Hemingway (PSA-149) en Tessa ter Sluis (PSA-87).

 Van der Heijden is dé topfavoriet voor het toernooi op de Kanaaleilanden waar ze als eerste is geplaatst. De nummer twee geplaatst, Rachael Chadwick (PSA-59), ligt al uit het toernooi. Van der Heijden treft in haar halve finale Julianne Courtice (PSA-57), nadat ze zowel Hemingway als ter Sluis met 3-0 had verslagen. 

In de finale krijgt ze te maken met Alison Thomson (PSA-72) of Lisa Aitken (PSA-140). Klik hier voor de gehele draw van de Jersey Squash Classic 2017.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?