U17 begint sterk, U15 nietU17 begint sterk, U15 niet

Waar het Nederlands team onder 17 sterk is begonnen aan het EK voor landenteams in Praag, kreeg de Nederlandse equipe onder 15 twee nederlagen te verwerken. 

Het Nederlands team onder 15 team bestaat dit jaar uit Lianka Radzyminski, Elfi Markus, Pieter de Loos, Knut Hogervorst en Sebastiaan Hofman. Donderdag speelde zij hun eerste partij tegen concurrent Spanje (13). Pieter de Loos won zijn partij op positie twee (3-0), maar Sebastiaan Hofman (2-3) en Lianka Radzyminski (1-3) verloren hun wedstrijden. Tegen topfavoriet Engeland werd vandaag logischerwijs ook verloren (0-3). 

Het onder 17 team, bestaande uit Fleur Maas, Gabi Fritsche, Tom Schreurs, Henrico van der Vegt en Luke Stauffer, begon wel goed aan het EK. Portugal werd door Tom Schreurs, Henrico van der Vegt en Gabi Fritsche met 3-0 opzij gezet, waarna ook Denenmarken met 3-0 werd verslagen door diezelfde Schreurs, Luke Stauffer en Fleur Maas. Op dit moment spelen ze tegen concurrent Duitsland voor een plek bij de laatste 8.

Klik hier voor de stand, alle uitslagen en het speelschema van het EK voor jeugdteams onder 15 en onder 17.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Plaats nu als eerste je reactie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie achter te kunnen laten.

Nog geen account?